Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Thechoki

Citat: ALU-bel  u Travanj 12, 2023, 11:07:59 Dobra stvar za jezero i more... Drava i Dunav zaboravi...

Koji je razlog?

maverick

Od tebe sam očekivao više  :stripii:  ono tipa napravicemo jedan za probu itd itd  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Pošto je danas prva utakmica na novom stadionu zatvorili su sve...ne mozes izvaditi i spustiti čamac dok to traje...taj cijeli dan...pa nemozes do Pampasa gdje neki od nas drze čamac...Nekako imam osjecaj da je najlakse kad nemas neko normalno rijesenje onda uvedemo zabranu pa tko ga hebe...nadam se da su ovo neka privremena rijesenja i da nece biti stalno tj svaki vikend ovako...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Da nije noćna utakmica išao bi na nju čamcem, jer ovako nemam gdje parkirati pa vidjeti ćemo kako će to biti

maverick

Posto ne pratim te sportove tipa nogomet...sredio sam flos...zamjenio dotrajale daske...ofarbao..sredio klupicu

nekinho

Upravo sam se vratio sa stadiona, tema nije utakmica nego ovo što je Mav rekao. I sam pomislio isto. Stavila ekipa rampe na svim prilazima oko stadiona i ne jebe njih što nekom treba spust za čamac, što je rampa kod konjičkog pa nitko sa MNK Retfala ne može autom da svog čamca, ne jebe njih ni što Vodovod tamo iza rampe ima svoju crpnu stanicu, ne dao Bog da hitno nešto treba intervenirati...još je gore što kod konjičkog se naslagale automobila, staju pojedinci baš na kapiju od konjičkog kluba, pred štalama, baš pomislit pa ne dao Bog da se što tamo zapali, vatrogasci bi izgleda trebali čekati kraj utakmice da štogod gase. A bent okružen livadama,može stati tisuće automobila i nikom ništa...
Ne vrijedi, mudre glave nisu to tako smislile. Da su dali ovima iz MNK da naplate 2EUR svoju livadu ko parking, bilo bi za troškove održavanja pontona svake godine i više nego dovoljno

pajdo77

Mi više ovdje nemamo šta tražiti na potezu flotila-Javor. Taj teren se mora osloboditi a mjesta nigdje. Nit uzvodno niti nizvodno. Bio do tranzita uzvodno,nema mjesta a što ima pet metara to je okolčeno u vodi,dakle tamo ne možeš,nizvodno od flotile na spustu opet smetaš,nemaš gdje sa čamcem. Ako imaš prikolicu vozaj svaki put kad ideš pecati a ako je nemaš baci čamac na suho uz bent i moli boga da ga neko ne polupa il voda ne odnese. 'Makni čamac!'. Pa gdje da ga maknem mater im jebem? Jebem im porod i okot i njima i njihovoj organizaciji.

SMT

A mi izgleda nismo ni svesni šta imamo... I to za koje novce...

Marina, sobe, restoran, pumpa, prodavnica ribolovackog pribora, spust, podrska, čuvanje, prikolice, parking, ambijent, sam teren za ribolov...

Po meni je to "zlatna koka"... Ako to neko oseti iz komercijalnog ugla, biće vez 1000€... Ja bih osetio, sigurno! Ovako ćutimo i super nam...

Svašta sam video ali mislim da nema nijedne Marine ni blizu, sto se recnih tiče...

pajdo77

Bit će i ovdje dobro kada to zaživi ali trebao je to izvođač radova drugačije rješiti. Pravili su na tom potezu šetnicu pa smo se maknuli dok rade i pomjerali čamce po par stotina metara i isto tako se vraćali kad je bila gotova i nismo im smetali. Sad taj isti potez mora biti cjelom dužinom prazan. Napišu u novinama'potez od Flotile do amfiteatra tj od 17-og rječnog km do 17-og +700 metara. Flotila je 100-tinjak metara nizvodno od table 17-og km i u tih sto metara bi se mi nagurali al danas vidim da su se maknuli i sa tih 100 metara. Koji qurac onda spominju rječni kilometar? Napiši 'miči plovila uzvodno od flotile i mir božji'. Ovako naprave zbrku,po jednom tekstu ne moraš micat čamac ako je nizvodno od table a po drugom moraš pa budi pametan.

maverick

Apatinska marina je definitivno "all inclusive". Malo je mijesta u kontinentalnim dijelovima koji imaju sve na jednom mjestu ukljucujuci i benzinsku pumpu, da tako nesto ima recimo u Aljmasu platio bih godisnje i vise nego SMT spominje...Naravno da je jedna od ljepsih osječka...u centru je grada na jednoj od najvecih setnjica u Europi ali ima i dosta mana za nas pecarose...Ove sad novonastale...mislim na zadnjih desetak godina poput Pampasa...Neptuna...sad Donjeg Grada, uskoro i ovog Pajdinog dijela su onako...dobre i imaju smisla ali i one nose obveze sa sobom... i vidim da cesto ima u tim klubovima stotinu problema, Po meni jedna od najvecih sto rijetko gdje tj ne moze nigdje da se parkira čamac poput mog...Dobio sam vez na Neptunu i tamo stanem ali mora ici neka ozbiljna prepravka na samom vezu da bi ostao neostecen od ostalih članova oko mene...Uglavnom sad kako mi tu vezemo je doista najjednostavnije i čamci trpe najmanje ostecenja samo moras biti stalno prisutan...ali tu smo kao cijelo drustvo pa uvijek netko ode do floseva
A to Pajdo mislim da se tu puno toga sad pomaklo s mjesta i nema nekih ustupaka kako je to dijete nastradalo

pajdo77

Im ta nova luka kod tranzita,samo da su za prvu ruku rekli'ostavite tamo čamce dok se vezovi ne postave'. Napraviti pristup toj luci tj dozvoliti ga i dobro. Svatko tko trenutno nema gdje sa čamcem bi postavio svoju bovu,poslagali se kako treba i sve bi bilo bez nekog stresa. Svima je u interesu da donji grad dobije svojd vezove ali nije način da ti netko nadležan napiše da se čamci moraju maknuti ne pitajući gdje sa plovilima koji su na tom prostoru. Šetnica od Javora prema gradu se radi,nemaš gdje,ovdje počinju radovi,opet smetaš. Pa gdje ostaviti čamce? Trebao je netko nadležan naći neko privremeno rješenje a ne sve sa brda sa dola.

SMT

Noćna varijanta...

pajdo77

Stigle elitne postrojbe. Sat vremena pokušavaju maknuti nakupljeno granje pa nikako. Ne znam da zovem vojsku i inžinjeriju u pomoć. Ako ovako žestoko krenu sa pontonima ja vjerujem da će mi unuk dočekati svečano otvorenje.

pajdo77

Počeli su stizati