Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Danas dođem do čamca provjeriti stanje, kad tamo dvojica ladno naložili vatru i peku slaninu, već su bili pri kraju kad sam došao i jedan pita jel smo na tvojem pa reko da i nije reko red tako paliti vatru i to pored štrika koji drži dasku al to ih nije omelo da ladno prokomentiraju pa nismo spalili špagu kad su vidjeli da sam ljut, pokupili se i otišli, uh za poluditi, uzeo kantu vode i polio po vatri da ne bude nekog sranja. Baš niko na ništa ne pazi, kud ide ovaj svijet  :icon_scratch:

maverick

A rekoh ti da moras imati bezbol palicu u gepeku...i koristiti se njom kad to nalaze situacija  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A obadva ko od brda odvaljeni, i malo popili, bio sam  :angry4: i nije išlo u daljne rasprave, otišli i ok. Al da je moglo biti i drukčije uh ne smijem ni misliti, baš kažem ženi kad sam došao kući doba kauboja bilo odlično!   :toothy10:A ona meni da sam lud.  :icon_scratch:

maverick

Ne zabrinjavaju me ni trojica kad smo ja i palica sami  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

nasilje ne rješava sve ..pa čak ni palica uz sebe jel nikad neznaš šta oni imaju.. :icon_scratch:

Kugla

Ostario sam susjed, razmišljam uvijek korak naprijed, nisam više solo igrač, tu je obitelj pa uvijek razmišljam bolje bez sranja ako ne mora. Al da su me razljutili uh  :angry4:

maverick

Okidač mi je taman za jednu sekundu...uh...najvise volim kad nekog nadjem kod čamca...obično se fino provede...pa kupanje pa malo flora malo fauna

sandra

oo kugla imat ces čuvara..baš ti zavidim.. :icon_scratch:

Kugla

Kad dođeš do nas čuvati ćemo i tebe!  :icon_thumright:

raso

Bezbol palica se pokazala ne učinkovitom, samo komad 10 KW kabela, taman se fino savija oko bubrega :be happy: :be happy:

milan-so

Taj kabel, u dužini 1m sam godinama imao u kolima, ali je nestao tokom jedne akcije ...  :icon_biggrin:
Mnogo je opasniji od "bezbolne" palice  :icon_biggrin:

Miro

jura

Šokiran sam pa gdje nestali oni ljudi koje samo pecanje zanima  :icon_scratch: . Probajte nekada ljudima i objasniti rijećima možda se iznenadite  :icon_thumright:

raso

Preventiva Jura, čista preventiva, prvo mlatiš pa čekaš da daju objašnjenje :be happy: :be happy: :be happy: