Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Kakva je uopće situacija s vezom na neptunu?Kako doći do slobodnog?

šajzika

ima mjesta kolko ja znam

prva clanarina je 1100kn

trebas doci tamo i pisat zamolbu  :ok:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Darko ti je tamo covjek od povjerenja....pa pitaj njega
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

Ovako ce Buhin parkirati na Neptun

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

ibro dirka

Hahahahahaha baš like a boss

pajdo77

Ako je ovo prsluk na njemu ne daj bože da padne u vodu,i pile bi potonulo da ovo ima na sebi

Rap

To su ostaci od prsluka,jel ne vidiš da je ostalo pojeo  :stripii:

dac

Za nekog upućenog, jedna nedoumica oko postavljanja floseva.....   :dontknow:
Mogu li se legalno postavljati na otvorenoj Dravi iza zadnjih vikendica kod Udičarskog (prema ušču Karašice) i moraju li negdje biti prijavljeni ?    :takoje:   ... ili su svi oni  tamo na "divljaka", pa tko prije zauzme mjesto....   :uf:

maverick

Nema ni jedno slobodno mjesto. Vecina ih je na divljaka ...samo nas par ima prijavljeno

dac

Ma našlo bi se mjesta, ima i "truljavih".....   :takoje:    ... a kome treba prijaviti, kapetaniji ili ......?    :dontknow:

maverick

Mjesta nema, bar da izdrzis na svim vodostajima...ispod mog flosa ima u decki iz tvog šora pa ispod njih ima jedan manji prostor ali su dva drveta na obali  problem a zadnji put kad je neki lik rezao dobio je bijesnu kaznu...uzvodno imas iznad kucice ali tamo si na udaru Karasice i drvece raste na obali pa imas veliki problem kad dodje veca vode...vise manje poznam cijeli taj potez jer samo tamo svaki dan... :ok:

dac

Da, da drveće sam ispustio iz vida....  :veryangry:  ... a prijava ?

DIDAPATAK

..Dac..a da pitamo u Luci  :icon_scratch:..mislim ako mene preživljavaju..možda još jedan Višnjevčan prođe .. :stripii:
..a pogled  :eek: :stripii:
.. :baba: