Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Neki drže u luci, neki vezani uz obalu, neki na bočno sidro....meni je ovo rijesenje za dravu  :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Surikarn

Imao sam ponton...odlicna stvar...jedino stalno neka briga o njemu...kako dodje ili opadne voda dotegni otegni sajle ): tebi je lako ti si na 2 min. od vode ja sam morao svako malo dolaziti iz OS na Karasicu pa ako nisam stigao onda sam zico druge da pripaze ako voda naraste ili opadne... uskoro cu se poceti vezati kod Zrinka ako ne rijesim si vez u neptunu jerbo kad zahladi ono pravo necu vise moci probijati led u zimskoj,vec sad sam ga izgulio do temeljne od leda  :icon_biggrin: 

Juzba

Neznate koliko vam je dobro, Sava ima tolike oscilacije da ne vrijedi ništa osim veza za bitvu visoko na nasipu ili za neko drvo uz obalu
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

luka ima tu jedinu manu da mrzne...flos opet trazi brigu...oni na naptunu su neko najsretnije rijesenje ali mi bez veze ici tamo kad sam od vode tako malo...ali taj flos mi koristi i da malo protegnem noge...odem na vodu i kad ne idem pecati..sjednem malo...zapalim...odmorim dušu i nazad u birtiju  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Surikarn

Ma gledao sam jedno rijesenje koje bi bilo dobro i za Savu,treba napraviti flos koji se drzi na sinama postavljenim na obalu,tako kad voda dolazi ili opada on se sam prilagodjava...jedino sto ta prica kosta...treba  prvo izbetonirati dio obale na kojem ces postaviti sine pa napraviti cijelu konstrukciju....matrijal i sl... skupa prica ali prakticna.

Darko

to sa šinama je napravljeno na Pampasu i Neptunu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

da nam daju trajnu dozvolu za drzanje floseva tamo gdje jesu...napravio bih ja to...ali ovako cekam neko trajnije rijesenje

Juzba

Citat: Surikarn  u Prosinac 25, 2012, 01:31:03
Ma gledao sam jedno rijesenje koje bi bilo dobro i za Savu,treba napraviti flos koji se drzi na sinama postavljenim na obalu,tako kad voda dolazi ili opada on se sam prilagodjava...jedino sto ta prica kosta...treba  prvo izbetonirati dio obale na kojem ces postaviti sine pa napraviti cijelu konstrukciju....matrijal i sl... skupa prica ali prakticna.

Borna, i opet nemoguće..........
Bez dozvole to nesmijem raditi, a nju nemožeš dobiti, znači, nema betoniranja ili bilo kakvih većih poslova po obali.
I da smijem, Sava ima oscilaciju, kod mene oko 11 metara i tri kosine do vrha nasipa, znači, korito, kosina oko 8-9 metara pa ravnina oko 2-3 metra, pa opet kosina oko 10 metara, pa cesta 7-8 metara, pa nasip i kosina 10-ak metara. Tu je nemoguće nešto trajno napraviti, čak ni policija nema trajnog rješenja, i oni svoj flos moraju ručno svaki dan otpuštati ili dotezati, a imaju na jednom djelu klizno na šinama ali im ne koristi baš nešto, samo na određenom vodostaju.

MIF

Zato Rajo zavezao sajlu za most... :laughing7:
Nećeš majci..a može rasti voda kolko oćeš,preko mosta NEMOŽE!!

Juzba

Most mi malo podaleko pa ne mogu :laughing4:

jura

Citat: maverick  u Prosinac 25, 2012, 00:17:57
luka ima tu jedinu manu da mrzne...flos opet trazi brigu...oni na naptunu su neko najsretnije rijesenje ali mi bez veze ici tamo kad sam od vode tako malo...ali taj flos mi koristi i da malo protegnem noge...odem na vodu i kad ne idem pecati..sjednem malo...zapalim...odmorim dušu i nazad u birtiju  :toothy12:
Zašto misliš da je na Neptunu dobro rješenje :icon_scratch:

maverick

oni novi vezovi...pontoni se sami reguliraju...a otvorena je voda..nema zamrzavanja kao u luci

Darko

za Neptun se radi novi flos , biće na proljeće sve namontirano , isto kao na pampasu samo sa puno više pilota zabijenih u pijesak

jura

A zašto to ne može kod tebe na dravi pa jesmo mi mutavi. Osnuje se motonautićko društvo i lagano sređivanje vezova :idea1:

Darko

to da se odrade flosovi kako treba košta puno , uzmeš vez na pampasu ili neptunu i rješiš problem