bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mozda izgubimo od njih na dan kad se bucka ali dozivice takav poraz noc prije da im nece biti dobro  :stripii:  Bas sam se vratio s Drave...... vježbali smo...video je kod Tunje :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Jel pao koji veći som na bućku, ovih dana ? Meni se javljaju samo manji, 2-4 kg. Pa se pitam dali je do bućke ili do mamca ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ivan 84

Ti najčešće grizu,veći su oprezniji
I tata bi sine...

SMT

Samo da potvrdim ekipu koja nastupa u nedelju....

Za buckom, priborom i mamcima - Mister No

Za TV-om i tim sajber kurajber napadom na somove brat Nidža...

Ja sam tu treći, samo da im smetam i da ih zajebavam u čamcu... ne mogu te fizicke radove....

Idemo na pobedu, ne zanima nas olimpijski moto "važno je učestvovati" :stripii:

Razmislite dobro, da li se smete prijaviti :stripii:  :stripii:  :hi:

Mornar Popaj

Šteta što sutra idem na more.
Ostavio sam jedan kulen kod Tiće nek se nadje, ako neko ogladni u sitne sate.
Bistro svim posadama !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Ajd sto si Mossija zaboravio...ajd sto ja stvarno ne znam bucakti...ali di da Tunju prekobacis preko neke medalje  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Pa on se zavukao u misiju rupu... Vežba po Dravi... kažu ovi iz hotela Osijek da je rasterao sve goste od buke :stripii:  :stripii: ... Mi ništa ne znamo ali hoćemo pobedu :stripii:

Nastao je tajac na forumu od kako sam jagnje spomenuo, šalio sam se... mi smo na plazmi i mleku svi :stripii:

Ja imam 5€, ima to sve da potrosimo... :hi:

retfala

Vec sam priredio pobjednicki govor! Joco ti si naa dodatno motivirao pa cu i tebe u tom govoru spomenit.  :stripii:

SMT

Do subote veče ću slušati te pretnje... Može i govor kod tvog lege... Mister No i Nidža idu leci ranije, neko tu mora osvojiti zlatnu medalju!

U nedelju knjiga žalbi će biti puna :stripii:  :hi: ...

maverick

O leb ti...pobjednički govor  :stripii:  moram priznati da je sad i mene malo iznnenadio  :stripii:

retfala

Sutra ujutru je generalna proba, kolega isplovljava iz Apatina oko 6. Bućkat ce cijeli potez i na gps-u oznacit tocne lokacije gdje udaraju. 🤣 ovaj put nista ne prepustam slucaju.   

mossi

Citat: SMT  u Srpanj 07, 2023, 12:20:20 Nastao je tajac na forumu od kako sam jagnje spomenuo, šalio sam se... mi smo na plazmi i mleku svi :stripii:

Ja imam 5€, ima to sve da potrosimo... :hi:

Samo vas posmatram..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Evo ga Mile sas prasići  :stripii:

pajdo77

Ja bi da sam na Retfalinom mjestu lijepo zvao Avax avione za elektroničko ometanje i uz gajbu piva im objasnio da je njihov posao da pobrkaju frekvencije suparničkih sonara. Nek na njima gledaju Santa Barbaru tih par sati😂

retfala

Aaa moj pajdo nije to sve. Poucen iskustvom od prije 4 godine imam poseban tim koji provjerava jel ima privezanih somova u obali.  :stripii: