Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A sigurno im nije dosadno ni u normalne dane s njim 😂
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dac

Šteta što je to samo prijedlog budućeg zakona, neće to proći.... :crybaby2: morali bi "sebe" kažnjavati.... :uf:

No

Ovako izgleda birtija u zemlji kojom upravljaju neki od opasnijih vođa  na planeti. Pije se  stojećki i obavezno u čast "velikog" vođe.   :uf:

joker

I nema pije se vođino pivo koje je on odobrio a ne uvozno.nazalost piju iz dunstenih flasa
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Harley

Dok mi je obitelj imala otvaranje vinarije u Kutjevu ja sam morao lezati u bolnici jer su se stvari zakomplicirale a sve smo izracunali da izađem desetak dana prije otvorenja vinarije i da budemo svi na okupu ali nisam imao srece, nadoknaditi cu to na ljeto kad se opravim , spjiti cu se crijevim na kontejner  Rosea i tri dana necu izlaziti van

https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/zavirili-smo-u-najsuvremenije-opremljenu-vinariju-slavonije-iza-vrata-vinarije-galic-vina-u-kutjevu---535045.html
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Harley

Jedino mi krivo što mi prijatelj No ne pije vino, naginje samo Cedeviti, ali ponijeti ću kilu cedevite pa nek si muti

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

miha

https://galic-vina.hr/vina/crno-9/..... šta preporučate poslje ribe ....poslje divljaći ....ili neka sportska opuštena varijanta jedostavna rođendanska klopa....sve izgelda fantastićno .... :hi:

No

Citat: Harley  u Studeni 20, 2018, 11:15:33
Jedino mi krivo što mi prijatelj No ne pije vino, naginje samo Cedeviti, ali ponijeti ću kilu cedevite pa nek si muti

Ajd"  dobro   :uf:  kad se prvi put sretnemo na vodi, ponesi dec,dva tog vina, popit ću nekako.
Ponijet ću ja deset deka parizera i dvije tri šnite kruha da ne pijemo na prazan želudac.   :stripii:

Harley

Ja u 90 % slucajeva pijem cuvenu graševinu,  uz smuđa pripremljeniga u pećnici,  cijeloga najviše volim rose, crna i crvena vina uopće ne pijem jer imam kronicni giht gdje mi je za opasne stvari crno vino ili crveno na prvom mjestu, pivo na drugom(inače ga niti ne pijem) tunjevinu ne smujem ni pogledati, piletina sva osim bijleog mesa, itd.
Graševina ide uz svu hranu, jedino je grijeh praviti gemišt od vrhunskog vina, gemišt je izmišljen zbog loših vina da se prikrije nekvaliteta vina tipa cijene po litri 8-10 kn a kila grožđa cca 4kn!!!

Harley

Citat: No  u Studeni 20, 2018, 11:38:56
Citat: Harley  u Studeni 20, 2018, 11:15:33

Ajd"  dobro   :uf:  kad se prvi put sretnemo na vodi, ponesi dec,dva tog vina, popit ću nekako.
Ponijet ću ja deset deka parizera i dvije tri šnite kruha da ne pijemo na prazan želudac.   :stripii:
Ideš ti na proljeće samnom u vip salon ima da za tri sata jedan drugog zovemo prijateljice

maverick

No

:uf:  nisam ja tip za vip situaciju. Ništa od kontanja, ništa od furanja

:no: