Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Pajdo..love na dubinama 25-30 metara..treba na toj dubini i probiti ribu...treba i izvaditi a vjerojatno su mjesta na kojim vade i druge vece grabljivice ali gledajuci role i špage djeluje mi kao ne neki teski pribor
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

Citat: Mornar Popaj  u Srpanj 31, 2016, 19:33:59
Ovog me uvijek strah, i na Savi i na Dunavu gdje pecam, ima ih ko tekutova
http://www.index.hr/vijesti/clanak/strsljeni-na-obali-save-izboli-40-ljudi-dvojicu-morali-ozivljavati-jedan-se-bori-za-zivot/909879.aspx

..u punoj snazi me snašlo 7 i više komada po glavi..u roku 15min dobio antialergijsku th, u pola sata bio u kbc osijek......
..dva mjeseca nisam došao sebi..nakon 6mj. srčani udar...i sretan što sam uopće živ..
..veliko zlo a i sve se češće susreću ..
.. :baba:

nekinho

Zahvaljujući europskoj uniji od danas nama Slavoncima, posebno pecarošima i ljubiteljima prirode puno je lakše, nek su oni zabranili komarcima da postoje, da lete, vjerojatno će im zabraniti i da ubadaju, blago nama!!! A to što ih ne smijemo tretirati kako treba ko ga hebe...
http://net.hr/danas/hrvatska/ove-zivotinje-od-danas-su-zabranjene-u-hrvatskoj-mozda-ih-imate-a-da-niste-niti-znali/

pajdo77

Vrijeme je pecanja soma i ostalih riba koje se love na senk i to težim sistemima koja često zapinju na dnu rijeke. Kud ni udice nisu jeftine ko šezdesetosme godine tu se izgubi pola dana(bar ja) dok se naveže novi sistem. Zato sam ja malo gledao i našao sistem koji bi mogao biti od pomoći pri zapinjanju među kamenjem. E sad,pošto ja pojma nemam kako se to prebaci na forum,sve živo sam ja prepisao pa ću staviti ovdje a tko zna neka poslije okači taj video da svi vide pa možda nekome i pomogne,uglavnom ide ovako:
-odi na youtube
- upiši slijedeći naslov
- "how to free a snagged fishing hook in a river (genie in a botle trick)
Jednostavno,brzo i učinkovito rješenje pri zapinjanju a bar boca imamo po čamcu,koliko sam vidio sipa se nekih pola boce vode prije spuštanja u rijeku :hi:

TonyC

pajdo77

Tony to je taj što sam gledao :icon_thumright:

mario123

baka

Kakvi idioti!  :eek: I novinar i ti kreteni koji su dali izjavu!

Napisati da za noć možeš zaraditi 15-16ooo kuna, to je bolesno :BangHead:! Pa to je kao da biku mašeš crvenom krpom ispred glave i onda će se žaliti kad bude bilo sranja.
Budale!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

kobac

Nisu to kreteni, to su pošteni i radišni ljudi koji uz posao koji rade, troše i svoj novac i svoje slobodno vrijeme da bi lovili "kretene" koji kradu i devastiraju ribu na području Drave i dunava...
U tekstu je krivo napisano nije peti km Dunava nego Drave, i da motor sakriven a camac potopljen, jedan od njih je stric jednog od dvojice veseljaka koji gotovo svakodnevno crnim šperom idu iz aljmaša za rit i krađu ribu na razne načine, u raznim vremenskim intervalima u suradnji sa raznim ljudima...
Mnogi forumasi ih često vide ali ne pada im na pamet bilo što javiti dali rendžerima, dali ribocuvarima, dali policiji, a iz prostog razloga jer ne žele česte kontrole i nazočnost kako bi prikrili svoje male i velike nepravilnosti...
Ako mogu oni zašto nebi mogli i mi, neće pošteni ljudi da budu "drukeri"...

Što bi rekli neki naši vrli političari mi smo slučajna država, jebem ti poštenje....(sad čekam komentare)...

rj

....komentar.....

problem je kod vas "poštenih" i "radišnih " organa ....od policije dobivaju zeleno svjetlo kad se može a kad ne može na vodu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

baka

Sličan takav tekst je jedan 'jako pametni' novinar napisao prije desetak godina kad je bio kod nas u firmi i intervjuirao direktora. Isti bombastičan naslov je bio da se za noć može na krađi kablova dalekovoda rezanjem sa stupova zaraditi i preko 3000E i to je stajalo na naslovnoj strani. :uf: Normalno da je to izvukao iz konteksta, ali koga briga.

I što mislite da je bilo poslije toga, krađe su se udesterostručile! :BangHead:

Ne znam kome je u interesu pisati takve gluposti i davati takve izjave! Ne razumijem svrhu toga!

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

rj

ebem te živote kad ja moram bit policajac ....
uzmimo izjavu kao tačnu ...
15000-16000 kn za noć....
som,smuđ,šaran postižu najveću cijenu pa  najvjerojatnije čine 90% ulova ...
neka srednja cijena nek bude cc 30 kn za kilu ...
dakle 500 kg se ulovi za noć ...
logično pitanje..... kuda sa tom količinom ribe  ???
ko je taj koji ima toliki keš ...ko je taj koji može prevest toliku količinu ribe a da ga policija ne starta ?
eto ti kobac odgovor ....radi malo svoj posao
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom