Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Iako znam da ova šofer nikad ovo neće pročitat, pa ipak mu svaka čast. Kapa do poda. Dok sam čitao ovo--- "Pajdo dok sam ja šofer ovog autobusa, u njega neće nitko ući prije tebe"... potekla mi suza iz oka.   :notworthy:   :notworthy:

http://hrvatska-danas.com/2018/08/11/ispovijest-splitskog-junaka-nisam-mogao-vjerovati-gurali-su-se-preko-covjeka-u-invalidskim-kolicima-onda-sam-im-rekao/

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Danas počinje Carp cup Borovik, ako tko bude prisutan neka izvjesti po mogućnosti i sa slikama...
http://www.glas-slavonije.hr/373944/4/Sportski-je-ribolov-turisticki-neiskoristen

Mornar Popaj

Uvjeti nisu najbolji, pojavila se trava  :red-card:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

nekinho

Bas sam ovo pročitao i htio zakačiti na forum. Nova Gradiška i okolica...  :sha:

rale2505

Citat: kuka  u Rujan 10, 2018, 09:37:18
https://www.24sata.hr/news/jeste-ih-vidjeli-prijatelji-otisli-na-pecanje-i-nisu-se-vratili-kuci-589625
"u ponedjeljak oko podneva stigla im je vijest da su se u potragu za oba Tomislava uključio i HGSS, ubrzo potom posredno su doznali da su im muževi pronađeni, da su se bili zagubili, ali da su dobro i da će uskoro stići i kući. "

nekinho

Evo čitam u Glasu da su momci pronađeni, da su se bili izgubili u šumi i cijelu noć tumarali šumom i nisu znali put natrag.
Drago mi je da je sve prošlo uredu, ali nekako ne mogu vjerovati da odrasle ljude tako što zadesi, da su neka balavurdija koja ne razmišlja o mnogočemu još bi razumio, ali ovakvi, jedino ako alkohol nije bio uzrok svega toga, a ako je to onda bi ih ja tražio sutra malo. 

No

Nije to za čuditi se, pogotovo ako su friški tamo i ne poznaju teren. Ne znam gdje su točno bili, ali to je prilično veliko područje od Gradiške do Mlake. Ako se ne varam stotinjak kvadratnih kilometara prostora i puteva kao u priči.

Jednom je tamo do nas gdje boravimo ,dolutao neki tip s tamićem, koji se cijeli dan vozao po toj šumi.

Malo je reći da je bio izluđen.

Cijelo vrijeme je ponavljao-- e sreća pa sam imao pun rezervar goriva

Dešava se.

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Braći Sinković ovo je nestvarni peti naslov svjetskih prvaka u različitim disciplinama što je ne zabilježeno u veslačkom sportu.