Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

To je podhvat, to je volja i enornmno odricanje. Ja koji sam relativno zdrav vise od dvije godine sam u nekoj pripremi za tako nesto...biciklizam i plivanje su tu negdje, ostaje mi pokusaj podizanja trcanja ove zime na neki nivo i vjerojatno to nece biti dovoljno...tako da je ovo svakako za svaki respekt koji postoji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

pajdo77

Bome ode nam jutros i Krunoslav Kićo Slabinac. Par mjeseci nakon operacije je bio na ivici i ovaj put nije uspio dobiti bitku. Šteta.

alex7777

Citat: pajdo77  u Studeni 13, 2020, 19:41:01
Bome ode nam jutros i Krunoslav Kićo Slabinac. Par mjeseci nakon operacije je bio na ivici i ovaj put nije uspio dobiti bitku. Šteta.
Pokoj mu dusi , mislis zadnih 10 godina je bio na rubu  tako bar se pricalo

pajdo77

Mislim na probleme uzrokovane zadnjom operacijom.

pajdo77

Pročitajte u novinama "Telegram Hr" kako je kontolor Hrvatske Televizije došao u udrugu slijepih i zapeo naplatiti pristojbu zato što ljudi koji tamo rade imaju zvučnik. Dakle hebeni zvučnik!!!! Ljudi prevode knjige za slijepe tako da ostave zvučni zapis jer normalno ne mogu čitati i ovima to nije dovoljan razlog. Pa u kojoj to državi mi živimo hebo te život.

pajdo77

Gledam u "Slobodnoj Dalmaciji" ima neki članak u kojem reklamiraju bežične narukvice za zaustavljanje motora kao zamjena za ove današnje klasične povezane ključem i onom spiralnom vezicom. Zgodna stvar pogotovo po zimi kad su na rukama rukavice pa kad se zategne skidaj i njih dolje a ima se i veća autonomija hodanja po plovilu. Koliko sam shvatio stavi se neka narukvica na ruku koja je bežično povezana sa motorom pa kad ne daj bože ispadne osoba motor se gasi kao i kod klasike. Autonomija je od 2-12 metara. Jedino cijena od 1700 kuna za keš nije baš mala.

dravski pecaros

tutnja

Govor o 20 kn, mnogi će se nažalost naći u ovome..

https://www.facebook.com/167619146997356/posts/1042496329509629/?sfnsn=mo

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

maverick

Slazem se druze, ali ovo je ipak mjesto gdje necemo o politici...politicarima...trenutnom stanju...jer to bi odvelu cijelu ovu pricu u neki drugi smjer...Tu cemo pokusati ostati u nekom svom svijetu...koji nas veseli...koji nas opusta...koji čini stap...riba...plovak...gumica...čamac....yamahin kabel  :stripii: uglavnom neka pozitiva koliko je to uopce moguce u danasnje vrijeme....Ali pokusajmo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Nije problem
Nisam ovo uopće gledao kao politiku, niti me ista zanima uopće. Tužna realnost svakodnevnice većine.. Obriši gornji post i sve u redu.

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Citat: dravski pecaros  u Studeni 25, 2020, 17:41:36
https://www.index.hr/vijesti/clanak/umro-je-maradona/2233578.aspx

Prerano, preko reda! Čekao sam da neko demantuje!

Neka mu je laka crna zemlja... Ako se neko može nazvati Legendom, to je Dijego... Teren je bio sam delic gde je on igrao... Bio je igrač i van terena, obozavan i voljen kao niko... Nesavršeno je znao nositi...

Strast i emociju koju je nosio u sebi i nije krio  je neverovatna... Ovo sto mu je priredjeno na Bombonjeri bi doživeo na vecini stadiona u svetu... Neuporediva zivotna priča...Inspiracija mnogim odličnim fudbalerima...

Takvi žive večno!

Nekako je Napulj bio centar sveta...

Šta sam njihovih sličica imao :hi:...

Careca, Maradona,  Alemao... Ko je tada gledao, razumece...

Mladji Čarobnjak i uzor Dijego...