Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Sjecanje je relativan pojam  :icon_biggrin: sva sreca pa ima slika....poslao mi toktiz..otpakovao po uputama i sad su mi tu ali nikako da ih ufuram u tinypic pa da stavim tu....ako ima netko tko zna neka javi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

daban1

Dečki svaka čast fešta izgleda po slikama za 10.valjda ćemo i mi iz Siska se skupiti pa da dodjemo jedamput.PRAVI STE :occasion14:

dravski pecaros

mislim da bi trebali stvarno dogovoriti jedan datum da dođu iz daljega da bude pravo druzenje ekipe sa foruma.. :icon_thumright:

maverick

Bio na foku, malo se danas provozao s obitelji....peca neka lik tamo i kaze ...pazi lega tu su neke budale iz grada opizdile u obalu  :toothy12:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Na dravi danas samo pokazuju prstom u mene, kazu to je onaj sto s kolegama vozao tamburase do Osijeka  :toothy12: ja se smjeskam i sutim  :toothy12: i definitivno jedan od najjacih videa na youtubu  :notworthy:

Jožef1

Gledajući fotke bila je nezaboravna fešta :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ja sam uvijek zelio da stavim taburase u čamac...eto ispunilo mi se i to  :toothy12:

Jožef1

Upravo sam htio pitati, dali se netko sjetio toga prije tebe???

maverick

Retfalacki mačak se sjetio sat ranije i doveo svirače  :toothy12:  :toothy12: a koliko smo mi bili odusevljeni s njima toliko su i oni s nama i oni to nisu nikad radili ..pa smo junf probili zajedno  :toothy12:

Jožef1

kada se pravi ljudi udruže  :occasion14: inovacije na pretek  :idea1: svaka vam čast :thumbsup:

dudo18

:icon_salut:dečki svaka čast ne pišem puno na forumu ali za ovo vam treba odat priznanje pogotovo za tamburaše u čamcu  :occasion14:

Jožef1

Jožef1

treba to ostaviti na netu, neka vide kako slave forumaši sa pecaros.os  :icon_thumright: ala će biti zavidni..,

dravski pecaros

meni suze idu dok sam gledao video..to je neponovljivo....ekipa tesko nadjebiva.... :toothy10:

Retfalački mačak

Ja mislim da bi i trebali i mogli ponoviti, da popravimo ili utvrdimo gradivo. :toothy9:  :toothy10:  :toothy2: