Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

I molim članove da stavljaju samo pristojne slike...ono bar toliko koliko  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Retfalački mačak

Citat: TonyC  u Travanj 20, 2013, 18:23:21
Sad sam i ja stigao , druženje je bilo legendarno !!!!!!!!!

Mačku se zahvaljujem na odličnom angažmanu ( svirka , janje  )  !!!!!!  :icon_thumright:

A sad što se tiče dogodovština  , toga ima puno , biče danima prepričavanja na forumu ! 

Dugo se nisam ovako nasmijao  , opustio , a to je ono što čovjeku u ovakvo vrijeme treba . Žao mi je što ostala ekipa koja se najavila nije stigla , nadam se da če biti druge prilike ! ! ! ! ! ! ! !

Mislim da je dosada ovo bilo najače druženje ! ! ! ! ! 

Slike kačim čim što prije !
Nije potrebno da se itko zahvaljuje za ovo druženje. Drago mi je da je iznenađenje uspjelo i ja se svima koji su se odazvali, od srca zahvaljujem. Spojen je rođendan i druženje. Po mojoj procjeni je uspjelo. Hvala još jednom svima.  :hello2:  :occasion14:  :icon_thumright:
Pustite snimke. :icon_thumright:  :wave:

maverick

Alo..polako...neki su zaostali po cesti..malo im muka i tako to... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Nešto nije u redu. Ne mogu vjerovati da je danas nekome bila muka. Pa bilo je samo  :occasion14:  i ošini po prašiniiiiiii.  :hello2:

maverick

Retfalački mačak

Jako mi je žao, a znam sigurno i ne samo meni, što Rupe nije bio prisutan. :icon_salut:

dravski pecaros

nikom nije ljepse nego nama...samo da je vako svaki dan.... :toothy10:

maverick

dravski pecaros

maverick

Kakav nastavak, tek polako nadolazim

dravski pecaros

e ovo je moje blago izdanje....hihihi samo neke se peijatelje stvari nemogu kupiti novcem.... :toothy10:
:notworthy:

mossi

Samo da se prijavim da sam i ja stigao u Sombor, malo posle 20h.

Druženje je ne za 10 nego za 20!  :icon_thumleft: :notworthy:

Cela ekipa se ludo zabavljala. Oranizatorima  :notworthy: :notworthy: Mačku  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

A svima još jednom!

:occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14:

TonyC

Samo da obavjestim kolege forumaše . Nisu svi još stigli kuči ! ! ! ! !
Eno auto od kuma dusa pred birtijom ! ! !  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:   

maverick

Vidim ja nema slika...a ono super da mi crkla baterija na mobu  :toothy12: