Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Ribici vidim da ste se dobrano nasmijali i da svi hvalite organizatora! Zao mi je sto nisam bio,drugi put valjda dodem. SVAKA CAST SVIMA!!!!! :thumbsup: :icon_thumright: :thumbsup: :icon_thumright: :thumbsup: :occasion14: :occasion14:

mossi

Greys

Dečki, bilo je fantastično, hvala svima na odličnom druženju, Mačku na ''briji''. Definitivno smijanje kako treba doživjeti. Dus, Maverick, Dravski  :occasion14: Svi ostali za petardu  :occasion14:

Kugla

Društvo što reći jedan predivan dan, dan za pamćenje, bilo je odlično iako sam i sam nekad bio svirač nisam svirao nikad u čamcu a sad sam doživio i da mi sviraju u čamcu na pola drave, fenomenalno. Kum i ja smo došli u ponoć kući, malo smo još zaustavili se u dvije birtije naravno živi i zdravi.  :occasion14: i da smijeha e pa nesjećam se kada sam se toliko nasmijao i opustio baš sve za 10-tku  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Darko

svaki komentar je suvišan , slike i snimke sve govore , samo da kolege dođu k sebi pa da postave ostali snimljeni materijal :icon_thumright:

samo da se dus i kićo jave , da vidimo jesu živi
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Evo malo atmosfere od juće a toktiz mora ostalo postaviti jer je ipak službeni fotograf i snimatelj.

toktiz

Znaš da mi treba cca 4 dana da postavim slike. Al smislio sam novu taktiku.

Kugla

Par fotki od moje strane
Toktiz službeni fotograf

Tamburaši na sred Drave odlično

Moja malenkost

kićo

Citat: Darko  u Travanj 21, 2013, 07:26:42
svaki komentar je suvišan , slike i snimke sve govore , samo da kolege dođu k sebi pa da postave ostali snimljeni materijal :icon_thumright:

samo da se dus i kićo jave , da vidimo jesu živi
živi,evo skidam snimke na youtubu pa da mogu postavit :headbang:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja ziv i zdrav jos od rane zore blinko po baranjskim barama ali stuke nigdi... :icon_thumright:
sta rec juce malo lakse opustanje i posebno pohvale ekipi koja se brinila jesam stigo kuci... :notworthy:
decki uce buckati...

grabis jelo..malo neobicna grabilica..

e a ove dvije stvari su me bacile u trans... :toothy10:

marinela

Dečki svaka čast....vidim da je bilo odlično!! Čujem da je bilo problema sa pristajanjem,otkazale kočnice ili.... :toothy9:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

grga

svaka čast za druženje bitno da je sve prošlo ok a ovo s tamburašima je zakon :icon_thumleft:

simba

Auuuuu.....ne osjećam ni krilca ni kljun a ni nogice...

dravski pecaros