Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

to je za matore...nije to za tebe  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

pravo zboriš poglavico.. :
to ti je za one koje odrađuju doma pa da mogu na okupljanje
da namire žene.. :not speak:

silure

Mornar Popaj

A šta kažete da se malo uozbiljimo i da razmotrimo načine uplate onih 100 kn za učešće ? Ima nas nekolicina koji nismo iz Osijeka pa bi nam odgovaralo unaprijed uplatiti na račun   :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

sutra ce netko ispucati ziro racun.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

pazi da je ćorak.. :toothy9:
ja sve upijam da znam i ja doći pa makar izaleka vas snimit.. :toothy9:

Jožef1

Sandra, bocka li bocka :icon_biggrin: samo dođi i ne nužno sama  :icon_scratch:

Slavene, reko' si ne pametovati  :thumbsup: OK- a što ako bude padala kiša. Ima li tamo neke bajte? Ili su dovoljni šatori (kojeg ja nemam) za mene najmanji problem...
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Mornar Popaj

Ako bude kiše u najavi, doći ću ja sa kombijem. Pa možemo u kombi staviti stol i kartat belu na ispadanje...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

raso

Jergo ne sekiraj se, nije nam prvi put da organiziramo :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

raso

1.raso
2 maverick
3.Blagajnik !
4. Kugla
5. Kum
6.dravski pecaros
7. Mornar Popaj
8. Greys
9. Grof
10 Slaven
11. Panonac
12. Kićo
13.Steepinjooooooooooo
14.Jura
15.keči
16. Waller IFC / Zagreb /
17. Be / Zagreb /

Jožef1

Poslije ovoga videa, ima da bude na druženju preko 30 komada pecaroša+ pecaroškinje  :hello2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

A još i među nama glazbenika, morati će mo neku ekipu složiti za dušu ono forum bend  :icon_thumright:

maverick

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu