Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

Može i tako  :help:  al kažem treba detalje ostavit još dok se vidi koliko će ljudi doć

Kugla je se ti slažeš sa malo lešade

raso

Meni se sve čini da će biti manje nego zadnji put, iako ima dosta vremena ljudi se ne prijavljuju, a za samu organizaciju je najbolje da se ranije prijave kako bi se moglo planirati jelo i piće :be happy:

dravski pecaros

men svijedno kad otresem pola litre raklije  :not speak:

Slaven

dravski pecaros

nevolim janjetinu ali poslije aperitiva sve ide...  :toothy9:  :laughing9:

Kugla

Ma mesina koja god meni je ok, al ne brate lešo to mi bez veze, ma ražanj peka i slične stvari kakvi lešo

Greys

Ekipa, ajmo malo ozbiljnije. Ovo je ipak veliki posao. Treba nahraniti i napiti toliko ljudi, stoga krenimo sa konkretnim prijedlozima.

Stepa

Citat: Stepa  u Kolovoz 26, 2013, 20:52:09
Idemo se malo uozbiljiti :toothy12: od mene vam po želji:hoćete li grah ili žaran za fiš ako nettko ima još kakve ribe nek se pribilježi.
Moramo se odlučiti za subotu:prasići ili janjići cijena je skoro jednaka.
Cugice nek svako nešto ponese i naravno usput kojekakvih slavonskih delicija.
Smatram da bi kotizacija od 100,00kn bila primjerena vremenima u kojim živimo.
Gosti su dobrodošli iz svih krajeva iz gostoljubivosti oni ne plaćaju kotizaciju ali pojedinci moraju :pottytrain2:
Od sada gore prijavljenih bi trebali do početka skupa pokupiti kinticu da možemo riješiti problematiku nabave kruha itd.
Naravno da na vrijeme se prijave tko dolazi sa čamcem da možemo goste raspodjelit  :icon_salut:
Molim jedan po jedan bez guranja da se izjasnimo na vrijeme,bude li bilo kakvih pametnjakovića  :thefinger:

ovo je bilo ozbiljno
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Greys

Treba se odrediti nekakav rok za uplatu,a uplata je potvrda za broj ljudi. Kada se vidi koliko je ljudi uplatilo, tada se može krenuti u realizaciju, od klope, cuge, smještaja itd.

Kugla

Greys ne sekiraj se ti ništa pa deda Rašo će to sve srediti  :icon_thumright:

Greys

Ma gle, ja imam obaveza sa preduzećem  :icon_biggrin: tim bilding i te fore, pa sam reko da službeno taj datum nemogu sa firmom, a firma se prilagođava čika Greysu  :icon_biggrin:
E sad, neću da ovog nebude  :pain10:

Kugla

Ma to je još mjesec dana nema žurbe, što si  :icon_scratch:

Greys

Nažalost, meni je svaki vikend isplaniran, za 2mj unaprijed (DJ kao patnja subotom  :icon_biggrin: ), a da zeznem subotu, to košta

Kugla

e jebiga ti bi i ovce i novce, ne ide, moraš jednu subotu zaboraviti na puštanje glazbe i lovu i na okupljanje  :icon_thumright:

Greys

Naravno da ću jednu subotu, tu koja je predložena mjenjat za druženje, ali neću sad mjenjat 2-3 datuma  :icon_scratch: