Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Dan kada smo Juzbu izuli za 10 kn :toothy12:

kvačak u ajnfortu spavo :toothy12:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dr.Ivo

Citat: Stepa  u Kolovoz 29, 2013, 18:24:47
Dan kada smo Juzbu izuli za 10 kn :toothy12:

kvačak u ajnfortu spavo :toothy12:

Jel to Juzba maestro????

Kugla

Valjalo bi ove tamburaše inaće se bend zovu LEGE nekako organizirati opet za okupljanje.  :icon_thumright:

Retfalački mačak

Jednostavno, najava, 1.000,00 kunića i tu su.  :icon_thumright:

maverick

Ako je mačak za da ja i on popolovimo trosak sviraca  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Kolovoz 29, 2013, 20:56:03
Ako je mačak za da ja i on popolovimo trosak sviraca  :thumbsup:
Ne, neću da podcjenjujem i vrijeđam druge sudionike, a nisam se još ni prijavio.  :toothy4:

maverick

Ako se predomislis...ja sam tu  :thumbsup: a sudionici se nece zaliti  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Rašo će uštipnuti na pelinkovcu, mi damo po koju kunu više i nakupiti će mo za Lege, a jel ništa od onog prijedloga da se spustimo kao regata subotom pa usput polako malo stati, pa logor i nedjelja poslije ručka nazad, ili je definitivno ova druga varijanta petak do nedjelje?

maverick

A ima tu posla oko organizacije...pa za dva dana je bez veze...ti ces se svakako spustiti...ali ima i onih koji nemaju camac pa ce se lokati u kampu  :icon_biggrin:

Kugla

Pa spustiti ću se tu nema frke al neznam hoću li moći petak, možda budem mogao tek subotu pa ću se sam spuštati, a nisam nikad išao, al nekako će mo smisliti nešto da iskombiniram i petak.

mlb

Provjerite prvo sa legama dali su slobodni!!

raso

Tamburaši ovise o broju prijavljenih, usput molim da se izjasnite s obzirom da je cijena ista.
janje ili prase. Poštovat će se odluka većine. Drugi dan grah i pržena riba ako se uvati.
Za grah i tanjuraču zadužen Stepinjo, materijal za grah će se osigurati po njegovoj želji.
:beee: :beee: :beee:

Slaven

Najbolje bi bilo janje za petak naveče, pošto je post, ako bude više ljudi onda možda i janje i prase ili jare al šureno isto nebi bilo loše. Ima to još vremena dogovorit čemo detalje zadnji tjedan.
Subota kako bude to riješavamo u hodu

raso

Ja sam mislio za petak janje i lešo cijelo jare skuhati, imam Šunjićev recept za lešo i bude fantazija :beee: :beee: :beee: