Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

...Da narucim nekoliko kilometara... :stripii:

maverick

Otvorili smo tamo temu pa ce nas biti sigurno 5-10... :stripii:  znaci da te stavljam na spisak za okupljanje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

...90% cu doci a 100% necu... :stripii:
Sala mala...Ja se nadam da cu stici da dodjem i bas bi voleo da se vidimo i druzimo malo.
Prijavicu se na vreme da znate dal dolazim ili ne i da prilozim i ja neki novcani iznos za koji se dogovorite... :hi:
A za mrezice nema problema... :thumbsup:

maverick

gosti ne placaju nista...imaju trosak puta pa je i to ionako previse...a pokusaj utrpati i onog giliptera pa dodjite na dan dva zezancije...a mrezice ces svakako poslati do apatina ovih dana ako budes mogao pa ce ti netko odande uplatiti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo

Pa jeli ti maloprije deda reče da ne smijes piti   :stripii:

maverick

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona

raso

Citat: raso  u Kolovoz 21, 2014, 16:25:44
1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo

Pa jeli ti maloprije deda reče da ne smijes piti   :stripii:

Ti ćeš meni nabaviti dijetalno vino, zna Slaven gdje ima :stripii: :stripii: :stripii: :flasica:

Slaven

dravski pecaros

e ovako da ja nest kazem ja dolazim do josipovca iduci djedan pa cemo se dogovoriti jos detaljno jel posto je meni to ujedno i momacka vecu kolicinu alkohola i nest za jest ja sponzoriram...  :thumbsup: tada cemo izac sa cifrom za ostale..  :icon_salut:

Kugla

To okupljanje nikako ne bi smio promašiti, upisati ću i kuma ne mogu ja bez njega
1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona
6.Kugla
7.Walpy

Slaven

Za mog druga Dravskog koji se ženi poslje okupljanja, možda te uspijemo odgovorit, malo to još odgodi, imaš još vremena, čoviječe nahebat češ a još to neznaš, evo nek me neko demantira ako nije tako :rofl2:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

Pa moramo pokušat Dravskog spasit :toothy9:  :stripii: da ne napravi kakvu glupost  :stripii: :flasica: :rofl2:

maverick

Neka neka...ako ga ne spasimo da bar vidi iz prvog reda kako nam je tesko  :stripii:

TonyC

Jaooooo Slavene , sad si me podsjetio ! !