Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

...Da narucim nekoliko kilometara... :stripii:

maverick

Otvorili smo tamo temu pa ce nas biti sigurno 5-10... :stripii:  znaci da te stavljam na spisak za okupljanje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

...90% cu doci a 100% necu... :stripii:
Sala mala...Ja se nadam da cu stici da dodjem i bas bi voleo da se vidimo i druzimo malo.
Prijavicu se na vreme da znate dal dolazim ili ne i da prilozim i ja neki novcani iznos za koji se dogovorite... :hi:
A za mrezice nema problema... :thumbsup:

maverick

gosti ne placaju nista...imaju trosak puta pa je i to ionako previse...a pokusaj utrpati i onog giliptera pa dodjite na dan dva zezancije...a mrezice ces svakako poslati do apatina ovih dana ako budes mogao pa ce ti netko odande uplatiti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo

Pa jeli ti maloprije deda reče da ne smijes piti   :stripii:

maverick

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona

raso

Citat: raso  u Kolovoz 21, 2014, 16:25:44
1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo

Pa jeli ti maloprije deda reče da ne smijes piti   :stripii:

Ti ćeš meni nabaviti dijetalno vino, zna Slaven gdje ima :stripii: :stripii: :stripii: :flasica:

Slaven

dravski pecaros

e ovako da ja nest kazem ja dolazim do josipovca iduci djedan pa cemo se dogovoriti jos detaljno jel posto je meni to ujedno i momacka vecu kolicinu alkohola i nest za jest ja sponzoriram...  :thumbsup: tada cemo izac sa cifrom za ostale..  :icon_salut:

Kugla

To okupljanje nikako ne bi smio promašiti, upisati ću i kuma ne mogu ja bez njega
1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona
6.Kugla
7.Walpy
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Slaven

Za mog druga Dravskog koji se ženi poslje okupljanja, možda te uspijemo odgovorit, malo to još odgodi, imaš još vremena, čoviječe nahebat češ a još to neznaš, evo nek me neko demantira ako nije tako :rofl2:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

Pa moramo pokušat Dravskog spasit :toothy9:  :stripii: da ne napravi kakvu glupost  :stripii: :flasica: :rofl2:

maverick

Neka neka...ako ga ne spasimo da bar vidi iz prvog reda kako nam je tesko  :stripii:

TonyC

Jaooooo Slavene , sad si me podsjetio ! !