Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

meni se na proslom okupljanju som okupo pod camcem od pereka al mi niko nevijeruje  :stripii:  :rofl2:  :pije:

DIDAPATAK

...kad si samo ti vidio soma..neki su vidjeli bijele miševe, neki neke druge životinje a neki morža  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

Slaven

koliki je bio som, i ja sam jednog vidio

DIDAPATAK

..jel ti nudio kavu bez šećera  :sha:

dravski pecaros

a moja procijena 20-30 kg al ja ozbiljno o somu...  :thumbsup:

raso

Meni skoro srce otkazalo, a sve se mislim da od tog šoka nisam dobio cukar :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Upravo se vratio sa okupljanja, atmosfera kao na bajti :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Rašo je bio tamo i zahvaljujem mu na tome....dobili smo informaciju da su neki članovi i neki bivši članovi na mimohodu....tako da je Rašo išao tamo da napravi fotke  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..eto sve prošlo mirno..čude se mediji..kao nisu znali da Osječani ne vole prljati ruke  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

A jbg...ajmo mi na nase okupljanje....od ovog leba nije bilo  :stripii:

raso

Sve pratio sa pristojne udaljenosti. Objektiv 18 - 110 je dovoljno dobar da se prepoznaju učesnici i simpatizeri ovog veličanstvenog događaja u kojem su ponosno sudjelovali forumaši.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Gje ima kupiti onih šarenih majica :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: trebat će mi za poklone  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: samo da iskopam kad administracija ima rođendane  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Zvao sam i  :red_indian: , kaže nije da nebi išao, ali ga hebe gdje će poslje ići u selu na kavu  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona
6.Kugla
7.Walpy
8.simba
9.perek
10. Darko
11. Juroooooooooooš
12.didapatak
13. Grof
14. Retfala
15. Čikli
16. Miro
17.Šajzika
18.šokre444

i ajd da slijedeci tjedan zavrsimo popis pa da znamo sta i koliko da pripremim  :ok:

maverick

Imamo jedan novi moment...sad sam bio do bajte...sve je pod vodom...ako se i povuče a trebala bi ostaće nam blato do koljena...pa treba uzeti u obzir da razmotrimo pomjeranje datuma....