Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

Ili da to odradimo na usću, ko i onda prije, jel to velika zahebancija

maverick

Svi ti tereni su sad pod vodom...povlačenje vode ostavice mulj i blato....bilo gdje na obali gdje bi nama trebalo biti zanimljivo ...bar ja tako mislim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

a hebiga onda, nevredi se patit

zvona

Šteta..ja bi osobno volio na dunav posto sam jedino bio u vukovaru na dunavu..nekoliko km više..ni gore ni dole.tko će doč doći če i na dunav ili na dravu

maverick

Onda otvorite temu i napravite listu želju...... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

bas se sad sranje moralo sa vodostajem desiti  :no:.. a nevrijedi ak je tako lose ni planirati..men odgovara sve sam da nije 27.9 da nemoram iz svatova bijezati  :rofl2:

maverick

:stripii: A mozda ces bjezati ali ne zbog nas  :stripii: mislim da situaciju treba odgoditi dok se to malo ne isuši i nepocrkaju ovi komarci kojih ima milion...a i lijepse je uz vatru kad malo zahladi

zvona

Maverick di svi tu i mali mujo..tako i ja..ja bi volio do dunava da vidim tu silu da budem na obali..ali ako ce te na dravi ili negdje u šumi oke pristajem..samo da se družimo itd

dravski pecaros

ja et sam bi voli ako je moguce da nebude 27.9 jel i neki clanovi kod mene doma kuhaju cobanac a i da mogu doc na druzenje... :hi:

maverick

Ionako ces ti birati datum...pa makar momačka bila i nakon svatova  :ok:

dravski pecaros

meni svijedno sam da nije 27.9 svi ostali termini meni pašu jedino me bolest moze sprijeciti da nedođem...  :icon_salut:

Kugla

Viša sila diktira tempo, pa kako kažete odgoditi za dva tri tjedna i ok, biće još i lijepog vremena i manjeg vodostaja, a pozicija pa svejedno gdje se dogovorimo, a istina i tih komaraca baš puno, danas bio do čamca i ima ih puno

Darko

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona
6.Kugla
7.Walpy
8.simba
9.perek
10. Darko
11. Juroooooooooooš
12.didapatak
13. Grof
14. Retfala
15. Čikli
16. Miro
17.Šajzika
18.šokre444
19. KIĆO
20.
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

DIDAPATAK

..ako je takva kaka  :icon_puke_r: na terenu..da onda odgodimo  :mt1032:..
..27 i 28 ja ne mogu  :dontknow:..šljakam  :BangHead:..nešto u 10-om  :sha:
.. :baba:

Miro