Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Jel okupljanje odgođeno, zbog visoke vode?

maverick

Da...pričekacemo da se povuče i prosuši....deseti mjesec ce vec donijeti i malo nize temperature pa ce gust biti veci...a ni 11 nije iskljucen...ovisi koliko ovo bude trajalo .... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma naravno, treba sačekati kako kažeš a neće biti ni komaraca više.  :ok:

raso

Mislim da bi trebali napraviti momačko idući tjedan :flasica: :pije: :pije: :pirate: :jede:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Ne, zakazao si kod punice :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Pa Dravski se ženi  :hello2: :pije: :flasica: :pije: :occasion14: :occasion14:

zvona

Nadam se da ste usidrili onaj stol od trupca jer ako niste na sljedečem okupljanju imam bruh :D

maverick

Ma jok...bice opet vuci nazad  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

kolko se JA sjecam  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
nije bilo tesko  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

raso

Jbt išao sam slike gledat, Morža nema na njima :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

sakrili me, ipak smo rekli da sramota ostaje tamo  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

zvona

Bio je morž tamo..nije toliko težak stol koliko je sklizak hehe..sve u svemu nas 8-10 ljudi ga odnesu na mjesto..maverick nakon ovog vodostaja valjda ce te ga usidrit za vjeke.

Slaven

Baš šteta za ovaj vodostaj, sad bi ljepo imali talambas :pije: :jede: :oussama-bin-laden: :pirate: :uf: :crutch: :rofl2: :pije:

maverick

A proci ce voda i dok se malo osusi...mada da smo tamo u ovom momentu ne bi to ni znali  :stripii:

Mornar Popaj

Najbolja kampiranja sam imao u 10. mjesecu, nema komaraca, dani topli, jutra i noći svježa. MIlina za spavati na ležaljci kraj vatre i buditi se hvatajući štap savijen u kiflu. To je onaj dio godine kad iz neobjašnjivih razloga, gemišt bolje sjeda nego pivo. A jutarnja kava ima poseban okus ako se pije uz rakiju.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.