Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

A  43-45 krugova od 5 hitaca je vrlo visok rezultat

rj

kako kome ...jeste da nisam pucao 10+ god ali na svježinu mogu ladno 40+ krugova
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Svaka čast  :ok: Kad se sjetim svojih prvih hitaca iz pištolja  :uf: to je bio smijeh, kasnije uz malo treninga je bilo zadovoljavajuće

Mudri

Jes ti siguran da hoćeš na 25 m,da  nisu metri kod vas u Belišću malo kraći    :hello: eto dogovorićemo se pa da vidimo kako ti ide....
ali ako nisi 10 god opalio ni metka,neš ni grudnu metu pogodit sa 25 metara.....

maverick

Moj kum je rodjeni lovac...100 eura na njega i njegove sposobnosti...sve opklade primam na pm
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Evo zanimacije za na druženju  :takoje: :stripii:

rj

Citat: Mudri  u Rujan 26, 2014, 10:01:24
Jes ti siguran da hoćeš na 25 m,da  nisu metri kod vas u Belišću malo kraći    :hello: eto dogovorićemo se pa da vidimo kako ti ide....
ali ako nisi 10 god opalio ni metka,neš ni grudnu metu pogodit sa 25 metara.....

AMATER  :eek:  :rofl2: vidim da nikad nisi takmčio  :violent1:  meeeeeeee....Gregoreeeeee......

mossi

Bavio sam se streljaštvom, vazdušnom puškom serijskom, znači redovan preklop i mete. 350-360 prosek na treningu 40 metaka.

Pa to nikakve veze sa pištoljem nema.
Imam i CZ99 pogoditi grudnu metu na 25m je upeh za svakog prosečnog vlasnika pištolja.  :takoje:

Jednom nas na nekom pucanju na nekom salašu neki čoban ošišao kao ovce...
Jel mogu ja jedan metak, drug mu da TTjca i metak i on oduva suvi centar sa 20m.
Potom mu ja dam još jedan sa CZ99, a on okrzne centar.. samo smo se spakovali i pravac kafana..  :stripii: :rofl2:

Tako da, ko se nije bavio streljaštvom iz pištolja taj nek se ne igra Dok Holideja.. moglo bi biti zanimljivo!  :icon_biggrin:

:hi:

Mudri

Citat: Slaven  u Rujan 26, 2014, 10:45:19
Jel se smije preko na bajti pucat,da nebi došli drugovi u plavim košuljama i hapsili nas,ili da ponesem mali kalibar,to se toliko ne čuje....
A što se tiče poglavice nikad lakše 100 ojra nisam zaradio.....

miha

Citat: Mudri  u Rujan 26, 2014, 13:28:55
Jel se smije preko na bajti pucat,da nebi došli drugovi u plavim košuljama i hapsili nas,ili da ponesem mali kalibar,to se toliko ne čuje....
pištolj je zanimljiv .... a tek glineni golubovi e tu sam vidio svašta ..... :stripii:

rj

Citat: Mudri  u Rujan 26, 2014, 13:28:55

polako sa plaćanje  :oussama-bin-laden:

maverick

Mudri je u startu izgubio ali ako je sigurica da malo podebljamo opkladu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nije pištolj lopata pa da zaradi  :stripii:  :stripii:  :rofl2:  :rofl2:

maverick

Zaboravih njegove metode zarade  :stripii: ali ne bitno...bitno je da ima volju da to potroši  :stripii:

rj

ona sirotica se okreće u grobu  :baba:  :vrag: kud ode njena lova