Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Tebi je svejedno koje doba godine za kupanje  :uf:

šajzika

Nema mjeseca u kojem se nisam kupao.
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

men je najteze...htio sam da imam momacku sa ekipom sa foruma drava,alkohol i pecanje  :crybaby2:
ali sta je tu je doce ljepsi dani pa cemo mi se druziti i zapijevati

šajzika

A vidi . Mozemo se dogovorit pa otici na bilje na staru dravu ili na nasicki kod getroa. Napravimo malo okupljanje :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ruku na srce da se tamo pojavimo u punom sastavu...oterali bi nas za pol sata  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

mislim da bi i novine dosle a i preko radija da bi javljali da se izbjegava teritorij .
iako za prvi maj bude jako jako puno ljudi na bilju  :ok:
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Bilje odgovar  :hello2: (još da pecam bez dozvole  :uf::thumbsup: :thumbsup: Najbolja ideja do sada Bilje  :clap2: šajzika zakon  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

bajta je nas mir..tamo nas niko nedira i nema boljega...  :pije:  :jede:  :rofl2:

šajzika

Ma mir je i na bilju. Na kraju jezera uzmemo poziciju i niko nam nista nemoze :stripii:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..a ima i pozicija sa minskim poljem..kolko da nam nije dosadno  :stripii: :stripii: :stripii:
..jedino je problem, malo je jezero..ako cijenjene članovi požele da se osvježe izazavt če cunami  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:

raso

Vrijeme je da Morž naslijedi Rudeža :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Onda imamo i novogodišnje okupljanje u zimskoj luci :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Mudri

Citat: Kugla  u Rujan 25, 2014, 20:35:53
To je onaj stari što je bio višetruki prvak u pucanju iz pištolja velikog kalibra, sječam ga se još od rata, baš ona zadnja vikendica, i čamac je jako dugo vani, i jako rijetko netko dođe tamo.
Da to nije Bučanović pokojni,i ja ga se sjećam od rata kad smo neki pištolj upucavali na pampasu....