Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mudri

Bedevijo jedna nisam ja nego velemajstor,a onda nam je i pokazao nekoliko trikova.......a imali smo i priliku pucati sa njegovim 357,obarač je bio tako mekan da si mogao pirnit u njega da opali,pravi takmičarski.....

DIDAPATAK

..a hebote kad je umro..prije rata smo se puno družili..bio je pravi majstor  :notworthy:..puno sam pokupio od njega..
..nažalost..od početka rata ga nisam vidio..
.. :baba:

maverick

Prošle godine je umro ....unuka je ponekad s obitelji na vikendici ...jedan od osebujnijih likova koje sam upoznao...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Onda znaš  i da je jako volio prokrom,čak sam i pio rakijicu kod njega iz tokarenih prokrom čašica,ne da su bile dobre....i ja sam se iznenadio da je umro,mislim da i nije baš nešto puno godina imao...

maverick

rj

Citat: Mudri  u Rujan 25, 2014, 21:05:42
Bedevijo jedna nisam ja nego velemajstor,a onda nam je i pokazao nekoliko trikova.......a imali smo i priliku pucati sa njegovim 357,obarač je bio tako mekan da si mogao pirnit u njega da opali,pravi takmičarski.....

bedevijo na takmčenju imaš min. gramažu potezanja ...sudija okaći teg na obarač i nesmije "klik" ...za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom  :oussama-bin-laden:  :thefinger:  :rofl2:

maverick

Ovaj zadnji dio rečenice cu ti staviti u potpis  :stripii: a mudrom napisati na kabinu kad ga sretnem  :stripii:

Mudri

Nebi kravu pogodio na 10  m,biraj kad hoćeš oćeš mali kalibar ili veći i biraj udaljenost,uvijek može pasti neka oklada,eto poglavica će biti sekundant,možemo na pampas ili kod Turkalja,a ako ćemo mali kalibar može i na vodi negdje,samo ti moram naći malo veću metu.....

rj

9mm daljina 25 m
gdje i kad da te našljagiram  :takoje:  :toothy9:
nikad lakše zarađen Gregor  :rofl2:

DIDAPATAK

..bemti brezparicu  :BangHead: :BangHead: :BangHead:..ne mogu učestvovati  :dontknow:....ali ako trebate sudiju   :mt1032:  :ok:
.. :baba:

raso

Citat: rj  u Rujan 26, 2014, 06:32:11
9mm daljina 25 m
gdje i kad da te našljagiram  :takoje:  :toothy9:
nikad lakše zarađen Gregor  :rofl2:

Jesi siguran da su ti naočale dobre :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

ako nemože napravit 43-45 krugova od 5 hitaca nek ni ne zove ...može odma uzet Gregora
rašo ti si amater ...9mm 25 m je standard