Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

hranki

Radna akcija pecaroša dobili novog susjeda,al navika stara :stripii: :stripii: :stripii: :occasion14: kugla

maverick

Čekaj da mu dodje čamac onda ce biti redovitiji  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pa susjed javio sam ti da sam angažirao ekipu da dođe sve pokositi, samo nisu stigli jučer a ja danas bio na putu sad se vratio iz Siska, i sve dogovorili za sutra, idem ih odmah zvati da otkažem da ne dođu, ali onda je sljedeće moje sve skupa to nije problem

maverick

Ma ovo je Hranki i njegova ekipa...ja s njima ne pričam  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ajmo sad ovako...ozbiljnije no do sad  :stripii: Prvo cu napisati dva načina kako mozemo organizirati neko druzenje u Pinokiu...znaci kafic u Josipovcu...mnogima poznato mjesto...Datum neka ostane onaj vikend iza prvog maja...kao sto je Dravski predlozio
Opcija 1
Cijena 150 kuna po osobi , imamo čobanac za broj ljudi koji se prijavi, imamo cugu...onu normalnu koja jeste u birtiji( vino, pivo, sokovi...bez nekih exkluzivnih pića)...neki vremenski interval...od 17 do 12 navecer...dovoljno da se izlažemo i ispricamo...lako je za naci, ima veliki parking...
Opcija 2
Kreso, vlasnik Pinokija časti čobancem, opet za onoliko ljudi koliko se javi a mi sami plaćamo cugu kako sta popijemo...Koja je bolja opcija ne znam...u dva dana skupljamo prijedloge i pravimo popis tko je zainteresiran da vidimo uopce ima li smisla.
U slucaju da izaberemo opciju broj jedan...svatko tko zeli doci a nije u mogucnosti da plati neka mi se javi na pp i ja cu rijesiti umjesto njega...Naravno da je ovim mojim iz sela to zabranjeno... :stripii: jer oni stida ne maju i javili bi se svi  :stripii:
Nemam nista ni da nas se javi pet...niti 30-40...kako nam bude volja ako je ima

hranki

Ja bi došo al nemam para moram platit prikolicu renta-car za camac
Pa ako mozeš za mene platit :stripii: : :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Napomenio sam da se na domaće ne odnosi... :stripii:

tutnja

Vrlo rado bih navratio, ali nema šanse da se organiziram u tom terminu
S druge strane, voljan sam "sponzorirati" koju turu cuge i ostalih troškova, samo javi na pp i dogovorićemo se

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Ja dolazim svakako ako bude druženja :occasion14:

maverick

Recimo da je subota i pišem redom
1.Maverick
2.Dravski
3.Kugla

i sta da kazem Kresi ...koju opciju da uzmemo...onu all inclusive ili da plaćamo sami...

hranki

hranki

Skupit cu pare kad nečeš ti da platiš

Kugla

Mislim da je all inclusive bolja varijanata, ali kako većina odluči

DIDAPATAK

..piši i mene..
..opcija jedan..
.. :baba:
..P.S. al će se čovjek zaje... sa prvom opcijom  :stripii: