Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

I ja bih došao, ako se dogovorimo. 😃
Meni odgovara i druga solucija jel mogu popiti kavu i mineralnu, ali kako većina odluči.
Osim u slučaju nečeg nepredviđenog, dolazim.

maverick

Očito smo se otuđili kroz ovo vrijeme...navike su nam se promjenile...bez veze da zajebavamo Kresu zbog jednog stola...Probacemo neki drugi put ako bude zainteresiranih...Ja znam da je najlakše kad to netko sve organizira kao sto je bilo prije ali sad se nema vremena za takve stvari. Ovako da nekom platimo...ne znam...mozda je puno...ne bitno...idemo dalje u neki drugi krug...bar cu taj dan iskoristiti da spustim čamac u vodu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

1. Maverick
2. Dravski
3. Kugla
4. Dida
5. mossi (ja dolazim 98%)

Nisam odgovoio odmah jer ne znam gde udara od obaveza.
Da mi odgovara datum i da i ne.
Da jer sam željan druženja,
Ne jer mi je malo dana u nedelji..  :BangHead:

I baš zato mi treba dan za opuštanje.
Meni je svejedno koja je opcija u pitanju.
Dolazim svojim autom pa će od alkohola biti verovatno jedna ili nijedna.  :no:
A i red je da bude sendvič varijanta, red alkohola red kafe.. prošli put je bio alkohol ... TABLA!  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :sad4:

Ajde pišite se da ne propadne termin!  :icon_thumright: :hello2: :occasion14: :jede: :occasion14: :occasion14:

mossi

Ups.. nisam čitao post do kraja..
Hebiga akko je puko termin..

:uf:

tutnja

Ajd, zveknuću i ja jedno u to ime.. da ae podružimo bar ovako

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Takav oblik boce nisam vidio desetlječima a milioni mi njih prošlo kroz ruke

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

SMT

Malo lokal patriotizma…

Jelen malo pivo, milion godina tradicije… :hi:

Svagde je Lav najjaca životinja, jedino je kod nas Rogonja :stripii: :hi:… Žuta teritorija…

Živi bili, Jelen pili :occasion14:

tutnja

E Pajdo, preseli u nigdjezemsku i vidićeš svašta
Tu i tamo popijem Paulaner, ovo stiglo danas kao poklon iz Hamburga, ugodno me iznenadilo

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk

Kugla

Kako sam i rekao danas pokosili sve od Hrankia do Simbe i lijevo i desno, moje red prošao  :icon_salut: U subotu planiramo promijeniti sajle i još neke sitnice oko stepenica riješiti, biti će i neka mesna plata  :hello2: pa slobodno tko je slobodan neka naiđe  :occasion14:

maverick

hranki

Susjed se  danas iskazo.zadovoljan :hello2: :clap2: :clap2:

Kugla

Hranki je si ti posipo ?   :stripii: :stripii: :uf: :icon_thumright:

Kugla

Uspomene od prije 7 godina, ono čuveno takmičenje što je Rašo organizirao  :uf: :stripii:
Ekipa je bila super

šajzika

Kak je tu zasro, a mogao je imat event svake godine i lijepo sisat tu kravu.
A dobro.  Jel matori ziv?
Audentes fortuna iuvat