Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Matori je ziv..ozbiljno se bavi politikom i novinarstvom...sredjujem mu neki čamac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Taman njegov fah, znao je uvijek lijepo srocit, napisat tekst i slagat.
Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii: Da...sad ima svoj portal...novinare...luda priča...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Citat: šajzika  u Lipanj 25, 2022, 14:07:49
Taman njegov fah, znao je uvijek lijepo srocit, napisat tekst i slagat.

:stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Druzi se s nekim drugim likovima...presao je nas level

Darkestrah

Lažeš ko Rašo je ušlo u legendu...

Poslano sa mog Mi A2 Lite koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Svaki dan je borba

I onda crkavanje

pajdo77

Vidim da ste poslušali savjet stručnjaka pa samo lagana hrana po ovim vrućinama kao voćne salate i tako to. Dobro pa table slanine ne vise po drveću okolo.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Nama je ljeto druzenje svaki dan...valjda jedni drugima i idemo na zivce ali za bolje ne znamo  :stripii:, ovaj put Retfala nije mogao s nama jer je na godisnjem ali...mi smo s mislima bili uz njega  :stripii: Blagdan Velike Gospe u Aljmasu posjetimo čoporativno, čamcima...Uglavnom cijeli dan provedemo zajedno...kasnije neka plaža...pelinkovac...coca cola...klopica...uglavnom opusteno. Ovaj put smo odabrali plažu na samom uscu...

maverick

Mi teramo dalje...vikendi prolaze...tu i tamo prevarimo nekog da se uhvati rostilja

maverick

pajdo77

Gledam ovu sliku i sjetim se kako žene kažu da mogu sve kao i muškarci.ajd nek one pišaju po ovoj logorskoj vatri.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

madmax

Ne znam gdje da ovo stavim pa ću vamo

alexdja

Nije ovaj Tunjo tako loš ko što vi pričate...
       Nema više divljeg bučka. :no: