Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Kažem ja morao bi se ponovo početi baviti glazbom, kad se sjetim kad su mi ovako kitili tambure, al i ja još više kitio drugima  ;D
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Slaven

Ufff, ova slika, bio sam prisutan, twister je pobjego, stepa se izgubio u šumi a mujo je reko "pa vi stvarno niste normalni" a mi ko :angel4:

twister011

Zajebano mesto, Drava na dohvat :icon_scratch: . A ima i ribe :toothy2:

Stepa

S obzirom da vam je Bosna blizu molim ekipu iz Žu da pofuraju koju gajbicu piva,paket cole za bambije i paket mineralne.
Ja riješavam kemiju za fiš i ribu,gajbu piva,6 lit crvenog vina i tablu slanine.
Slavene ti si zadužen za bijelo vino
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

BOJANK

Bilo je veselo i ugodno ali kratko druženje sa PD Cerna! Fiš za 5, društvo odlično, glazbenici originalni i uzavrela atmosfera.
Nadam se samo da će sve na kraju proći bez posljedica većih od jutarnje glavobolje  :thumbsup:

maverick

Bas me brinu ..kod njih se nikad ne zna sta ce donijeti noc  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Sutra će biti slike, klipovi i ostali materijal, nemam snage sada :occasion14: :toothy2:

Slaven

:icon_cheers: fina fešta bila, jako mi je drago što sam upozno ekipu iz tog djela Slavonije :thumbsup:. Što se tiče Orahovica tima uglavnom smo pokušavali pratiti ritam i nadam se da se nema šta za zamjerit. Povratak kući nam je bio pun opasnosti i neizvjesnosti u prometu ali unatoč tome uspješno smo savladali sve prepreke.

maverick

Citat: Slaven  u Veljača 24, 2013, 11:42:51
Povratak kući nam je bio pun opasnosti i neizvjesnosti u prometu

:toothy12: :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ne mogu ni zamisliti taj put :toothy12: :toothy12:

bili ste odlični, nema zamjerki i nesmije ih ni biti nakon onakvog provoda :hello2:

munich

Pravilo je da nema pravila

Juzba

Slike će tek u ponedjeljak, s naše strane :icon_biggrin:
Imam klip kako Kvačak lovi svoj mobitel po zraku :toothy12: :toothy12: