Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

View My Video

Evo malo atmosvere sa minulog druženja :occasion14:

Juzba

popodne donose kod mene sav materijal sa druženja pa postavljamo :hello2: :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Slaven

Kvačak je pito na chatu kad čemo opet :toothy2:

Danas popodne Orahovica tim organizira roštilj, ko je u blizini, koga poso, ljubavnica ili bilo šta drugo donese na ovu stranu nek se javi.  :laughing7: :laughing7:

Kugla

U da nije temperatura 39 i upala krajnika, već bio na roštilju ovako cjedim sok od naranče i kljukam se antibioticima.

Stepa

Kao pokretač ovog druženja da napišem nekoliko riječi.
Gosti iz Orahovice su dočekali domaćina i već vidno dobro raspoloženi  :toothy12: pomagali su mi dostaviti sve porebne stvari za dobru feštu.
Dolaze Županjci i raspoloženje rapidno raste a dobri duh je bio Kvačak koji se također brzo adaptira situaciji,slijedi priprema za fiš Slaven i ekipa su ih dočekali sa pečenom kobajom i slaninicom i kojekakvim stimulativnim sredstvima  :icon_cheers:kolega drot mi je još u šoku  :sleepy2:.
Dok se krčkao fiš dolazi glazbeni umijetik na harmonici Jole  :icon_farao:Slaven ga uzima pod svoju dirigentsku palicu i................. :occasion14:.
Ekipa PT Nuštaraca stigla je sa dva auta potamanila fiš i ubzo prohujali Cernom.
Rokerski dio nemam Kvačak je bio snimatelj,ukratko predobro za ovo malo vremena,pojedince smo očekivali bar na kratko s obzirom koju funkciju imaju na forumu al nema veze smajlić će reći sve :toothy12: :bootyshake: :booty:
Kvačak je bio vodonoša

-da bi to na kraju ovako izgledalo

bit će još koja fotkica počeo mi suljo pa prekidam BISTRO
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

evo još slika atmosfere fešte :hello2:

Kvačak pozdravlja sve na forumu :icon_king:

ovo je lokacija

prvo fruštuk

zagrijavanje

pa još malo zagrijavanja

pa onda laganooooo......

onda slijedi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

maverick

Mislis falio vam netko normalan  :toothy12: :toothy12: tesko da bi kod nas nasao takvog  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

atmosfera bi bila još bolja sa vama..........al drugi put

..em ti komp, neće moje slike da otvori

Slaven

problem je bio što je bilo malo bosanaca :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ezio

postavljam video uratke na you tube al dugo traje pa kad bude gotovo postavim na forum kvacak i bb me zatrpali snimljenim materijalom pa ima puno posla

maverick

Juzba

i onda nas pošalju kupiti BAŠ ljute feferone....... :toothy12:

kad tamo Slaven doživi ljubav na prvi pogled :hello2: :toothy9:

Slaven