Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Počinje odbrojavanje. Tri, dva, jedan i ošini po prašini.  :hello2:

dravski pecaros

polako spremanje i put josipovca... :icon_salut:

Greys

Sve spremno, samo da Mossi stigne  :icon_biggrin:

toktiz

Evo prva slika.

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

retfala

upravo sam stigao kući. nije mi bilo dobro koliko sam se nasmijao. sve je snimljeno , uživajte :toothy12:

raso

raso

i dalje slijedi

A muzika i dalje svira

Evo banke............................................

raso

Darko

polako dolazimo sebi , saće bit slika i klipova , inače je sve bilo za 10 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Kvalitetno  :toothy12: još sam da dravski stigne kuci i sve pet  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Sad sam i ja stigao , druženje je bilo legendarno !!!!!!!!!

Mačku se zahvaljujem na odličnom angažmanu ( svirka , janje  )  !!!!!!  :icon_thumright:

A sad što se tiče dogodovština  , toga ima puno , biče danima prepričavanja na forumu ! 

Dugo se nisam ovako nasmijao  , opustio , a to je ono što čovjeku u ovakvo vrijeme treba . Žao mi je što ostala ekipa koja se najavila nije stigla , nadam se da če biti druge prilike ! ! ! ! ! ! ! !

Mislim da je dosada ovo bilo najače druženje ! ! ! ! ! 

Slike kačim čim što prije !

Darko

u par navrata sam imao grčeve u stomaku od smijanja  :blob1: :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dravski pecaros

maverick

Sviraci i macak..ne znam sta je bilo pogubnije  :toothy12: nikad nisam dozivio da mi sviraju dok se vozim Dravom  :toothy12: to ne moze platiti ni master card  :toothy12:

Teska nesreca u čamcu simbe i jure.... :toothy12: izletili u osmom zavoju na obalu  :toothy12: malo se ogulili, ali osjecaj prepricavanja NEPONOVLJIV  :toothy12:

Popilo se, pjevalo se...i tako otkinio sam se do jaja  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"