Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

ja bi sad napisao twisteru sta bi ja i on radili u sharku dva mjeseca ali to je jozef pa ne smijem prostaciti  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

šefe, samo navali! Uh, omakne se i meni :thumbsup: đaba teologija :not speak: OK- kako smo (ne)demokratsko društvo, nebumo više o sosializ..... :be happy twistereeeeeee di si :director: sve jedno ćeš morati doći, naravno bude li druženja :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

vec je on susjed proveo dva dana samnom u sharku...bila je tema o tome..na drugom forumu...naravno da nije razocarao i dosao je u crvenim gacicama  :icon_biggrin: ma pravo momacki se ponio  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Citat: maverick  u Siječanj 12, 2013, 19:38:43
vec je on susjed proveo dva dana samnom u sharku...bila je tema o tome..na drugom forumu...naravno da nije razocarao i dosao je u crvenim gacicama  :icon_biggrin: ma pravo momacki se ponio  :icon_biggrin:
:thumbsup:

maverick

danas šuma...i kuhanje fisha, slaninica, vino, pelinkovac i tako to....naravno bez pecanja  :thumbsup:

Darko

zahebancija za 10 :icon_thumright: , a bilo je i smjeha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

a sjetim se onih malih kerova i sta ti ja znam cega jos  :icon_biggrin:

mossi

Kugla

Bemti dobro bilo a nisam mogao doći, biće još dana da ovo ponovimo.

jura

jura

Jožef1

maverick

fish se ne kuha svaki dan ali svaki dan se vidimo...sto na vodi sto u birtiji..... :thumbsup: tako da je nama uvijek isto... :icon_biggrin:

twister011

Svaka cast :thumbsup: Sve izgleda sjajno ali za ambijent nemam reci :icon_thumright: Cista priroda, nigde djubreta, objekat koji se stopio sa okolinom, svaka cast :notworthy:

Greys