Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Eo ja cu realno reci. Ovaj maverick je oso kvragu.

Rostilj od cade je bio super.
Rostilj kobaje , slaninina i slagati cu mislim da je bila neka slovenska kobaja.

Cuge je bilo u potocima.  Bilo je bas svega sto ti srce zeli i to u izobilju.

Grah je bio fantazija , uz izobilje povrca bas je fino sjeo. Pojedincima nije bio dovoljno ljut al nemos svima ugoditi a i grah nije fis da se zaljutjucjue.

Meni osobno sve na visokom nivou i preljepo druženje.
Zao mi je jedino sti je dravski pretrpio straha na kraju al isplatilo se.
Jedan dan mog zivota uvjek zabtakvo druzenje i zezanciju
Audentes fortuna iuvat

maverick

Sta sam ja sad kriv...jel hoces jos koju sliku s vode da ti posaljem  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

cuj da sam poginio ..poginio bi sa stilom  :uf: :rofl2: :rofl2:

Smithwick maniac

Citat: šajzika  u Studeni 08, 2015, 18:18:29
Kad bude snimki kako sajzija fata smudja onda ce biti snimki i kako se sajzika zajebava .

Znaci dugorocno da ne kazem trajno jedine slike na forumu ce kaciti Plut :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Malo slikica od nedjelje...samo da napomenem najvazniji dio .Sponzor okupljanja je bio Jura....mislim ovo je bitno da se ne zaboravi jer sad svake nedjelje netko drugi organizira...slijedece je od kolege Tonyc....pa onda Buhin i tako u krug njih tri  :stripii:  :stripii:

maverick

pajdo77

Na ovoj najzadnjoj slici ovaj dečko gleda zamišljeno u taj kotlić ko da su mu sve lađe potonule a svi ostali se nekud razbježali pa si mislim možda čovjek razmišlja kako će kući

maverick

To je Kreso iz Pinokia ...kuha čobanac...a u drugom kotlicu se kuhao grah... :ok:

DIDAPATAK

..a i ja još visim za dernek(al se nadam uskoro..svaki dan u svakom pogledu napredujem  :crutch:)..pa se unaprijed izvinjavam kraljevskom trojcu za remećenje reda  :stripii:
.. :baba:

mlb

Društvo sunce je polako počelo izlaziti pa da vidimo jel ima kandidata za neko okupljanje da se malo družimo! Za start doniram 5l graše i sifon sodu!

DIDAPATAK

... :clap2: :clap2: :clap2:..
..čekam raspored za treći mjesec da definiramo datum  :ok:
.. :baba:

mata postar

Citat: mlb  u Veljača 22, 2016, 07:57:59
Društvo sunce je polako počelo izlaziti pa da vidimo jel ima kandidata za neko okupljanje da se malo družimo! Za start doniram 5l graše i sifon sodu!

a jesi se pretrgo, za sonar, terenac brdo sve u godinu dana 5litra graševine ... omasti brk bolje  :bootyshake:

mlb

Uzmi ti terenac i sonar pa ćemo se pol pol potrgati  :icon_thumright:

miha

treba nešto i za kasnije ...sada će novi čamac pa motor ..bit će toga još.... dovoljna graševina za ovo ... :ok: