Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

I da hvala ti za pomoc oko slika...a bilo je  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dukulele i ja pilotiramo,bacamo nemamo pojma gdje jer smo prvi put uzvodno od Neptuna kad pozivi sa obale.gledam jel to mašu nama i ostalo ću pamtiti dugo vremena.Prava ekipa,ugostili nas ko da nas znaju sto godina i ovim putem im zahvaljujemo :hi:. sad se zna gdje se ubuduće ide zbog dobrog terena a najviše zbog dobrih ljudi :icon_thumright:

maverick

Pajdo jesi ti vidio da je to banda...samo se tako malo foliraju kad dodju gosti... :stripii: A sto se tice pecanja...slijedeci vikend ili tako neki dan se obvezno najavite da dolazite pa vas odvedem malo u obilazak terena  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Važi Maverik,da ne lutamo okolo. Ma ekipa je strašna. Krepat od smijeha Dusu i njegovom šogoru oko navijanja :stripii:.Dus ga pelcuje a on se brani koliko god može :rofl2:. Ma nema te love kojim bi ovaj izlazak na vodu mogao platiti. Ima na ovom Svijetu još šaka ispravnih ljudi ali moram uzvodno

ps

Sve probrana ekipa :occasion14:
Tko je bio sretni sponzor? :stripii: 

maverick

Tonyc i dus su bili sponzori...ovaj prvi...ne znam napili ga neki dan pa se malo "otvorio"  :stripii: a ne znam sta bi dusu...valjda neka njihova interna solidarnost...nismo se ni htjeli mijesati  :stripii: :stripii:

mossi

ps

Već mi žao, uvijek na redu TonyC, Darko :stripii:

TonyC

Dobro si to uocio , Darko je sljedeci ! Molim neka se to zabiljezi !

maverick

Darko...molio bih te zbog mira u kuci da sad kazes datum...

TonyC

kobac

alex7777

Citat: maverick  u Listopad 01, 2017, 19:05:00
Tonyc i dus su bili sponzori...ovaj prvi...ne znam napili ga neki dan pa se malo "otvorio"  :stripii: a ne znam sta bi dusu...valjda neka njihova interna solidarnost...nismo se ni htjeli mijesati  :stripii: :stripii:
Ooooooooo  pajta   Dus je jako poznat po  ( solidarnosti) sa alkostvarima u zadnje vrijeme (dvije tri godine ) ljudi ne svi bjeze od njega na dunavu inace eo zla ponapio je pol pecarosa neki su se i kupali u 1 mjesecu i slicne fore  :rofl2:

maverick

Često imam pitanja di je zapelo s druzenjima itd itd...Jednostavno nemam vremena za organizaciju. Neki dan smo bili u Pinokiu i dobili ponudu za neko druzenje tamo...Znaci izaberemo subotu od 18h do 24h...koliko lokal moze raditi...cuga i klopa u neograničenim količinama....moze nas biti 30 a moze stati i pedeset....Cijena po osobi bi bila 130 kuna...Dolaze zimski dani i ako ima zainteresiranih mogli bi zauzeti jednu subotu...Sad , koliko je to povoljno...nemam pojma...ili koliko je to nekom puno love...