Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

kockar

Meni je bilo super!
Sreo drage prijatelje, upoznao neke koje do sad nisam licno imao prilike sresti.
Naklon do poda svima!!!
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Greys

Citat: kockar  u Ožujak 04, 2013, 12:35:54
Meni je bilo super!
Sreo drage prijatelje, upoznao neke koje do sad nisam licno imao prilike sresti.
Naklon do poda svima!!!

Potpisujem  :icon_thumright:

Jožef1

Bravo dječki :thumbsup: neka ste se lijepo proveli, tako i treba :occasion14:
Kada li će biti onaj grah :icon_scratch: molim vas, javite mi par dana ranije..., znate ipak služba je služba :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

A što ono sve ide u kotlić sa vodom i grahom???????

Kugla

Jožef subota, a točno vrijeme ćeš znati, a mačak u kotlić sa grahom čujem da se sprema, slanina, kobasica, rebra, suha govedina i slične stvari. Ja uopće ne sumnjam d aće biti super, nego me brine desert što da smutim ovaj put?

Retfalački mačak

Ne kvari postojeći desert. Ja ću ponijeti nešto za pokvariti grah.

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 04, 2013, 17:46:47
Ne kvari postojeći desert. Ja ću ponijeti nešto za pokvariti grah.
Ako je to ona stvarčica koju si zaboravio ponjeti u Apatin, mmmm to će unaprjediti grah onako dok se čeka da on bude gotov  :occasion14:

Retfalački mačak

daban1

maverick

ponijecemo i slaninicu za peckanje dok se bude kuhalo  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Znači ovaj put malo ranije krenuti a i vrijeme neka posluži možda i ražnjevi budu gotovi do subote :thumbsup:

maverick

zagrijavanje s slaninom i rakijom  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Red cugice, red slaninice, mmmmm  :occasion14:, samo da riješim desert za ovaj put pa kuma povedem možda mu u kojem đepu ostane koji rogonja umjesto pelina  :icon_thumright:

Retfalački mačak

Mislim da bi trebali razmisliti o punoj legalnosti naših izlazaka. Pod time prvenstveno mislim na odobrenje boljih polovica.  :icon_biggrin: da nebi bilo po povratku  :blob1:
Ja ću donijeti pismeno, ne samo da mogu doći, nego da je i sretna da ima mira  :toothy10:

Ervin

Pozdrav svima koji su bili u Apatinu, u silnoj gužvi nisam uspeo sa svima popričati, a nisam baš ni sve prepoznao... :toothy9:
Poseban pozdrav onima koje nisam prepoznao, sledeći put popravljam i poseban pozdrav RJ-u koji mene nije prepoznao, iako smo se fino ispričali! :occasion14: