Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Eto, datum imamo....pa cemo se polako organizirati....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Odličan datum, do tada će i vrijeme bit  :toothy4: ... jedva čekamooooo

Retfalački mačak

Ima nas puuunnnooooo koji ne volimo pelinkovac. Vrijeme je da to iglasno kažemo i promijenimo poredak.  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Ožujak 10, 2013, 12:49:10
Ima vas puno koji ne birate  :toothy12:
Puuunnnoooo toga još uvijek biramo i ne stidimo se. :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Slaven

opet ne uspijeh doć, jako mi je žao, dobra klopa, dobra cuga, dobro društvo, baš mi krivo sad :BangHead:

Retfalački mačak

Slijedeće okupljanje 20.04.2013. godine. Servira se iznenađenje.

Greys

Kako nas Mačak već sada drži na vatrici  :bom:

Darko

ekipa ,klopa i sve ostalo za 5+ , simba je potvrdio svoju ulogu službenog kuhara foruma :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Retfalački mačak

Simba, na tebe svakako računam. Sigurno je sigurno. Mogu računati, zar ne?

simba

Ma svakako Andrija,bar sam ja uvijek za dobru ekipu i dobru kapljicu....osim tih 42 dana u godini...  :BangHead: naravno mislim na cugu...

Mornar Popaj

Evo da se i ja prijavim za okupljanje 20.04. a slobodno me možete staviti u radni vod. Znači, dobro gulim krompir, ne plačem kad čistim luk, efikasno cjepam drva sa oštrom sikerom, a imam i motornu pilu za nedaj bože.  :angel4: A vjerujem da će i jedan manji kulen tada biti spreman za rezanje...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Greys

Zbog ovog zadnjeg, vjerujem da si prošao test  :toothy9:
Šala naravno  :occasion14:

Retfalački mačak

simba

Takvi su uvijek dobro došli.....