Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

dus

vidim da vam je bilo odlično, ja sam imao obaveza u aljmašu pa nisam mogao doć, nadam se da ću 20 .4  biti nazočan!  a taman će i korizma proć  :occasion14:

Kugla

Novi dobrovoljci za pripremu luka, krumpira mesa i ostalih stvari odlično dečki malo odmaram sljedeći puta  :icon_thumright:

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Ožujak 11, 2013, 15:10:54
Novi dobrovoljci za pripremu luka, krumpira mesa i ostalih stvari odlično dečki malo odmaram sljedeći puta  :icon_thumright:
To ti samo misliš. Ja znam da ti taj dan horoskop nije takvi.

Kugla

Mačak nije bitno, meni kuhanje velika ljubav i hobi tako da mi nije teško kao ni bilo što drugo, pripremim ja simbi sve i nema frke, sam nek bude opet lijepo druženje.

Darko

di će sa onakvom ekipom bit loše , može bit samo još bolje :blob1:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Tako je Darko može biti samo bolje, a i korizma za neke prestaje hehehhe biće veselo

Darko

vidiš da je ostalo vina , nešto se slabo pilo , a kakav bi tek grah bio da je kuhar smio popit :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

simba

Kugla

Simba druže ja predlažem da tvoj čamac bude plovilo za evakuaciju umornih od alkohola  :alas: :occasion14:

toktiz

Evo još malo slika sa zakašnjenjem:

toktiz

J.....  me malo?! Al dobro, s obzirom da mi je trebalo četiri dana da prebacim slike, oprošteno ti je.

maverick

Napokon je i tvoja umjetnicka duša došla do izrazaja...pa ti oprosteno  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Odlične fotke! Jel ono na trećoj slici jacuzzi u pozadini? :D

dus

to je jezerce sa kederima!   :toothy9: