Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Citat: čikli  u Ožujak 22, 2013, 20:11:08
a sigurno ne ozbiljna :whistle:
jeste mugeri  :occasion14: hoće li biti i balet "labuđe Jezero?" :dontknow: :whip2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Citat: Jožef1  u Ožujak 24, 2013, 15:46:53
Citat: čikli  u Ožujak 22, 2013, 20:11:08
a sigurno ne ozbiljna :whistle:
jeste mugeri  :occasion14: hoće li biti i balet "labuđe Jezero?" :dontknow: :whip2:
Da li se to prijavljuješ za balerinu?   :toothy12:
Ja ne sudjelujem u takvom baletu!    :nono:

Jožef1

Zna biti i "baleta" poslije par sati tamburica :headbang: :headbang:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Greys

Mačak, i što smo zaključili, jel 20.04. imamo i ''mali sajam'' ili?

maverick

Ma jok,...klasicno laganje i opijanje  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Guc guc  :occasion14: , ali smijete ponijet neke štapove da ih vidimo  :icon_biggrin: i tako to , jel ...

Darko

isprobavanje je u bazenu kod bajte :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A jok, davno mi kum objasnio da se na takva okupljanja ne nosi kvalitetan pribor...zna da bude krc krc   :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

''bazen'' kod bajte može poslužiti za ''testiranje'' koliko zna ko plivat nakon  :occasion14:

simba

Daleko mi nešto taj 20.4. sve se nešto češkam i smišljam neki razlog,koji nam u biti i ne treba, da se ranije okupimo.

Greys

Auuuu, Simba, uzeo riječ iz usta  :idea1:

simba

Što je najbitnije imam i dobru ideju za papicu,a cuge je poprilično ostalo od zadnji puta.....ali kotlić nosim obavezno....hehehe nešto novo mi palo na pamet....ima da se šokiraju kad vide šta mišlim pripremiti  :alas:

Greys

Daj nemoj sad i ti nas na lomaču, dosta što Kugla i Mačak znaju za iznenađenje, sad i ti  :icon_biggrin: