Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mi iz našeg sela smo par puta organizirali, sad očekujemo retfalu, valpovo ili neke i malo dalje destinacije da odrade nešto po pitanu toga  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja sam predlozio ako ima zainteresiranih da 22.6 okupimo ja castim jelom i picem jel rođendan mi je... :icon_salut:

maverick

Ma dravski okupićemo se svakako...smislićemo neki način gdje i kako  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja sam kazem ak ima zainteresirani ja imam volje pocastiti ekipu... :icon_thumright:

maverick

Uvijek nas ima zainteresiranih  :icon_biggrin:

Greys

Dravski, postavljaš pitanje na koje znaš odgovor  :icon_biggrin:

dravski pecaros

hihi ok meni cast take prijatelje pocastiti  :notworthy:

Kugla

Dravski pa zar si sumnjao da nas ima zainteresiranih onda jel to to jel 22.6. dernek?

dravski pecaros

sto mene tice moze..neradni dan je sam nek se javi ko bi htio pa da ja znam sa kuharom dogovoriti koliko cega treba... :icon_salut:

čikli

hoće li to biti nešto kao ovoili ovako

dravski pecaros

mlb

Retfalački mačak

Citat: dravski pecaros  u Svibanj 22, 2013, 18:55:53
sto mene tice moze..neradni dan je sam nek se javi ko bi htio pa da ja znam sa kuharom dogovoriti koliko cega treba... :icon_salut:
Što da se javim? Ja sam već tamo..... :toothy2:

BokiOS

Zadnji put vas nisam mogao upoznati radi posla ali ovaj puta bih mogao ako mi opet ne promjene smijenu. :angryfire: