Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

e ovako ako imam ja jedan prijedlog koji jos provjerim.....kod nas na drustvenom ribnjaku ima nadstresnica i moze se autima prici ljepo..pitat cu ako nista drustvo neplanira tamo se okupimo niko nas nece dirati ko zeli pecati moze na ribnjaku karasica 20 metara od ribnjaka....sta se tice troskova ovako cemo kad nedate da sve financiram  ja dajem 200 kuna a ostalo skupite vi.... :icon_thumright:

Kugla

Odličan prijedlog Mario trebamo se ponovčati i za kako si rekao 30-tak kuna i sve ima da štima, ja sam tu ako treba bilo što Simbi pomoći oko kuhanja kao i do sada, a samo mjesto što kaže Dravski odlično zašto ne njegov teren a uz vodu i ima nastrešnicu. Ja predlažem da okačiš ono tko dolazi i prilog koliko se dogovorimo uplate tebi i sve 5.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Jožef1

Nisam siguran da ću doći (uvijek obaveze  :angryfire:) ali bi zamolio tko skuplja peneze neka pošalje na pp. broj računa, rado ču dati prilog 50kn  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

BokiOS

I ja dajem prilog dosao ili ne jer ne mogu tvrdit ocu li se moci zamijeniti za smijenu :icon_thumright:

maverick

Čekaj malo da voda opadne  :icon_biggrin: inace ako cemo uz vodu mozemo biti i uz glavnu cestu  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

kod mene moze jel nema teorije da poplavi....javim ja do petka jel moze na nasem ribnjaku..

Greys

Ajmo ajmo, treba javiti da znamo, datum se bliži  :laughing7:

dravski pecaros

danas sam pricao sa predsjednikom ribolovnog drusta i dobio dozvolu da se okupimo na ribnjaku....sad ako vodstvo odluci neki drugi datum i mjesto meni svijedno..samo da se zna da ribljak slobodan za okupljanje... :icon_salut:

Greys

Odlično, ajmo Dravski, govori, šta i kako

raso

Sve se zna, samo se treba dogovoriti koliki je čip. Tko dolazi neka se dopiše na već postavljenu listu :occasion14: :hello2: :wav: :wav:

Jožef1

Tko će preuzeti dužnost skupljanje peneza....?!

raso

Molim Dame i Gospodu koji imaju namjeru doći da se dopišu
1. Greys
2.dravski pecaros..
3. Kugla
4. maverick
5. rašo

Jožef1

Citat: raso  u Lipanj 12, 2013, 17:57:58
Molim Dame i Gospodu koji imaju namjeru doći da se dopišu
1. Greys
2.dravski pecaros..
3. Kugla
4. maverick
5. rašo
6.Jožef + još jeda osoba (zet)

Kugla

Tko će skupiti lovu za okupljanje, i proslijediti Dravskom da okupljanje i roškaš lakše organizira.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Jožef1

Citat: kugla  u Lipanj 13, 2013, 07:59:52
Tko će skupiti lovu za okupljanje, i proslijediti Dravskom da okupljanje i roškaš lakše organizira.

ja mislio upravo na tebe  :whistle: ipak si ti najjači računovođa na forumu  :icon_thumright: