Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

zagi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

simba

Bajta će mi se srušiti ako mislite organizirati okupljanje antialkoholičara  :grave:

maverick

ma jok..oni vole sam da se kupaju  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma Simba ako bude kum dolazio ne mogu pelin nositi bi me ubio  :violent1:, ja ču svakako ponjeti jeger, e sad ako kuma nagovorim da dođe možda i on ponese ima i osim jegera odlične vljamovke kod njega. A deci deci to mi uvijek ide pa već uzeo onu graševinu beljsku sa pipicom  :alas:

Kugla

Zaboravih komšija moj pa znam da sam sa tobom siguran u čamcu za preko, al da ne bi nazad :walk:

Darko

nazad je rinovanje , na neptunu će čekati ekipa sa kukom :be happy: :not speak:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

:icon_biggrin: ajd se malo uozbiljite...koliko trebamo koje cuge za 30 ljudi...koliko kruha..koliko cega...ajd ajd

simba

kruha 8 kg ,10 l graševine,jedno pak mineralne,tri gajbe piva

Darko

cuge nek svatko donese nešto , znaš da je dosad na skupovima cuge bilo uvijek i previše

Darko

Citat: simba  u Prosinac 04, 2012, 21:33:30
kruha 8 kg ,10 l graševine,jedno pak mineralne,tri gajbe piva

to je za administraciju , a za ostale ::)  ::)

Rajo

Ja donosim bezalkoholnu pivu il ti COOL  :beee:

Kugla

Gotovo se svi znate pa znate tko što pije pa se prema tome treba ravnati, a kruha to je 1 kruh na 4 čovjeka mislim da još koji ne bi škodio. Čobanac je to i grah koliko sam shvatio simbu pa uz to ode i više kruha, ako griješim sorry druže.

mossi

Dolazi ozbiljno zahlađenje.  http://www.foreca.com/Croatia/Osijek?tenday

Temperature oko -15C za taj vikend.
Ima li šanse da se lokacija promeni u neko pristupačnije mesto?
Sa grejanjem i bez čamca (koji uslovljava dolazak/odlazak)?

:icon_salut:

retfala

o ovome treba ozbiljno razmisliti.