Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

definitvino od okupljanja nema nista...jedva se krecemo ...do camaca se ne moze doci..do mjesta gdje bi trebali biti...jos teze...sve je pod snijegom...ostavljamo to za neko drugo vrijeme dok ovo ne prodje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Viša sila što da se radi. Nema veze biće na proljeće lijepih dana pa će mo se okupiti, a sad nam ostaje kavica i sl.

maverick

naravno....ovako nema smisla... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

cak mi se i svidja to posto moram raditz u sombat...bice ljepog vremena u 2. mj!

kawasaki

naravno ajd super jer mi ispada da cu u subotu morat imat klanje kad ovu nisam mogao  :headbang:
Brzi od Bolena.

Salaja

vjerujem da ce i odaziv tada biti veci... :icon_salut: :wav:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Slaven

poštujem odluku upravnog odbora i razumijem objektivne razloge ali moram naglasit to da je šteta što je odgođeno, baš sam se veselio posljednjem našem susretu. Poslje 21. 12. ko zna dali ćemo se ikad više sresti

maverick

:icon_biggrin: koji si ti lik...mislio si nas  se tako lako rijesiti... :icon_biggrin:

Slaven

ma ne, nado sam se da će bit okupljanje i taman je trebalo i bit prije 21 12 a za taj dan znate šta prognoziraju, ko zna šta će bit :not speak:

maverick

moze biti jedino nekih ulova na taj dan, sto ga spominju Maje... :icon_biggrin:

kawasaki

sve nas ceka kraj svijeta kad tad  :headbang:
Brzi od Bolena.

maverick

sto ste vas tjera na te crne misli  :icon_biggrin: nedjelja je  :icon_biggrin:

Verkan

Citat: Slaven  u Prosinac 09, 2012, 22:27:32
ma ne, nado sam se da će bit okupljanje i taman je trebalo i bit prije 21 12 a za taj dan znate šta prognoziraju, ko zna šta će bit :not speak:

Slavene kani se alohola  :enjoying:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.