Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

KvacakZu

bojan če imati čast da se samnom slika i obijesi sliku u čamac za sreču :crutch: :smjeh: :stripii:

BOJANK

Mathori, sliku kaćim kao avatar na forumu, da me uvijek sreća prati  :stripii:

Stepa

Sutra tanderbal,sve pripreme odrađene, meso spremno,ražnjići naljutiti i :jede: :pijan: :pirate: :crutch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

znači, da ponesem onu konzervu sardina što mi kvaki dao :rofl2: :rofl2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Stepa

meni reko da konzervira smuđa :violent1: :violent1: :baba: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

ezio

juzba je spremio za sutra

a bome i kwacak

maverick

Kad vidim vas dvojicu sve mi zao Stepinja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

A što je sa ovim okupljanjem:
1. Retfalački Mačak
2. Greys
3. Kugla
4. Kum
5.zvona-dolazi..osim ako se ne izgubim van države
6. mossi
7. Deda Rašo i cigančica za skidanje uroka
8. Slaven
9. Maverick
10. Dravski pecaros

počelo i stalo. Halo susjedi, vas dva ste bili zaduženi nositelji.

Retfalački mačak

Kugla, da ti ne smeta but u frižideru, a i ostale đakonije, organiziraj jedno malo brzinsko okupljanje.  :ok:
Ako ti nešto zapne, tu je mili susjed. Ja se prijavljujem sa paprikom i 5 litara vina.  :hi:

TonyC

Kugla

Pogledajte postove od prije, ja sam već predlagao jedno brzinsko okupljanje da se pojede taj srneći but koji smo kum i ja riješili i čeka da ga se lijepo popapa, ali niko nije odgovorio, sve je tu kako srneći but tako i galončić graševine samo se moramo dogovoriti kada i gdje i nema problema.Jedino sljedeći vikend nema ni mene ni kuma pa svi ostali termini odgovaraju.

Retfalački mačak

Citat: kugla  u Siječanj 17, 2014, 20:29:27
Pogledajte postove od prije, ja sam već predlagao jedno brzinsko okupljanje da se pojede taj srneći but koji smo kum i ja riješili i čeka da ga se lijepo popapa, ali niko nije odgovorio, sve je tu kako srneći but tako i galončić graševine samo se moramo dogovoriti kada i gdje i nema problema.Jedino sljedeći vikend nema ni mene ni kuma pa svi ostali termini odgovaraju.
Ne dogovaramo se. Ti si organizator i nositelj svih aktivnosti i odluka. Da i mili susjed. Sasvim dovoljno. Na posao.   :hi:

Kugla

Ok nema problema, dogovoriti će mo datum, mjesto i sve detalje i bićete na vrijeme informirani kako ovdje tako i osobno svi oni koje viđam i sa kojima sam u kontaktu i van foruma.

maverick

Citat: TonyC  u Siječanj 17, 2014, 20:21:42
gajba piva od mene !  :drink2:

S tim se neces izvuci...duzan si fish  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"