Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dus

da ne ispadne da ja opet ne dolazim, da ne želim doći ili bilo šta ! u subotu  dadiljam čuvam čerkicu do navečer , ali bit ću vam tamo blizu na ušću, šogorica slavi rođendan i pravi ručak kod ledenog u kafu !   :icon_thumright:

Retfalački mačak

Kugla

Evo kum i ja se vratili iz neke nabavke i malo pretresli datume, 8.2.2014. bi odradili ono zagrijavanje i brzinsko okupljanje kako ga je Mačak nazvao sutra da definiramo sa Simbom jel spreman biti kuhar ua but i to je to datum je mislim sasvim ok a sutra potvrda

Kugla

Razgovarao sa Simbom i taj 8.2. otpada ali odmah sljedeći je gotovo siguran pa dogovor će pasti ovih dana i sve češ Mačak znati.

DIDAPATAK

..gdje, ko, kada,šta....prosvjetlite me :sha: :ok:
.. :hi:

Retfalački mačak

Kugla, nisi morao pitati Simbu. :no:
Nije on organizator.
Ne mene, nas interesira datum, a ne korak po korak rješavanja.  :takoje:

Kugla

Simba ne može 8.2. pa je rekao da će mo se u subotu dogovoriti termin a za predpostaviti je da će biti odmah subota iza ovoga 8-ga a to je 15.2. a to će mo izdefinirati ove subote

Retfalački mačak

Sinko, ponavljaš se. Pa ne polažeš vozački, da ponavljaš. :stripii:  :stripii:  :stripii:  :stripii:

Kugla

Ðabe tebi govorim a meni kažeš dug je put pred tobom a joj joj  :no:

dravski pecaros

jao majko 15.2 drustvena skupstina,druzenje i kumu rođendan  :pije:  :jede:  :flasica:

Retfalački mačak

Retfalački mačak

Citat: Retfalački mačak  u Siječanj 27, 2014, 20:07:30
Ponovno aktualno, datum definiran-26.04.2014.-subota- :ok:
Mjesto okupljanja: poznata bajta
Početak:09,00h
Simba potpisao i udario pečat. :takoje:
Svaki učesnik 50,00 kunića. Klopa i cuga - dogovor. Blagajnik još nije izabran. Budući da Rašo nije zadnji puta zadovoljio, otpada. Blagajnika-e, biramo kada broj prijava bude najmanje 30 osoba.
1. Retfalački Mačak
2. Greys
3. Kugla
4. Kum
5.zvona-dolazi..osim ako se ne izgubim van države
6. mossi
7. Deda Rašo i cigančica za skidanje uroka
8. Slaven
9. Maverick
10. Dravski pecaros
11. Simba
12. Perek
Kugla, promatraju te, testiraju, još uvijek vjeruju u tebe.
Ovo je aktualno. Uozbilji se. Sjedi, odmori i spusti loptu na zemlju. :smileinbox:

dravski pecaros

meni bitni datumi sam da slobodno znam traziti...ako je 15.2 ja stizem..sve ja obiđem no problem  :hello2:

Retfalački mačak

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 27, 2014, 21:18:51
meni bitni datumi sam da slobodno znam traziti...ako je 15.2 ja stizem..sve ja obiđem no problem  :hello2:
Dravski, ti si bar pametan, promaklo ti je da nije ništa definirano. Kugla je čak napisao da odustaje, da daje ostavku. Nemoj da izgubiš dan bez veze. Bolje ga pitaj .  :takoje: