Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jedno od mojih rijetkih penjanja na stol....u svakom slucaju za ovu godinu odrzace se takmicenje pjevača na ASTALU   :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

evo dvije od subote ,
maverick sa kuhačom  :clap2:

jura i maverick rade  :eek: :stripii:

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Znaci ove dvije su jos ređe nego ona prva od mačaka...niti kuham niti radim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Prošlogodišnje okupljanje je bilo svaršeno, trebati će puno snage za sve ponoviti i nadmašiti!

maverick

A kad je dosta cuge onda se to lako nadmasi  :stripii: jedino ce se morati malo preurediti parkiraliste za camce....

Darko

Citat: maverick  u Veljača 03, 2014, 17:25:50
Znaci ove dvije su jos ređe nego ona prva od mačaka...niti kuham niti radim  :stripii:

:stripii: znam , zato sam to morao i uslikat  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Retfalački mačak

Za nadmašiti prošlogodišnje okupljanje pobrinuti će se organizatori koji ne odustaju  :no: i znaju  :clap2: Garantiram.   :takoje:

Kugla

Zašto bi odustao, pa nisi ti ja da odustaješ, Baš Simba danas zvao da ne može 15-tog kuhati i da si nađemo nekog majstora za kotlić, sad sam u potrazi za kuharom, a načuo sam i kako ne može Simba iz opravdanih razloga kuhati da onda neki ne bi ni dolazili na bajtu toga 15-tog pa ako se nađe kuhar možda i lokacija bude druga.

Retfalački mačak

Maverick pokušava člana organizacionog odbora ubijediti u nešto. Ali ne ide. :stripii: :stripii:

Kugla

Nagovarao ga na stavi još više paprike nego što stavlja  :rofl2:

Retfalački mačak

Čeka se slijedeći:
Upoznat sa propozicijama navedenim na str. 121 i prijavljen:
1. Retfalački Mačak
2. Greys
3. Kugla
4. Walpy
5.zvona-dolazi..osim ako se ne izgubim van države
6. mossi
7. Deda Rašo i cigančica za skidanje uroka ( on plaća za sve svoje prijavljene osobe-zaključak organizacionog odbora)
8. Slaven
9. Maverick
10. Dravski pecaros
11. Simba
12. Perek
13. DIDAPATAK

Retfalački mačak

DIDAPATAK

...šta i gdje treba kuhati 15og..ja bi trebao raditi taj dan ali pojava bolovanja u mojim godinama,a je česta stvar,he,he..
.. :hi:

maverick

susjed...pjesak....kod birtije...ili prekrasno mjesto je na 27 km gdje se moze doci autima...sta ce ti simba...pa jesi ti bio na onom tv kuharu....vataj se kuhače i rijesena stvar  :clap2:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Veljača 03, 2014, 17:27:29
A kad je dosta cuge onda se to lako nadmasi  :stripii: jedino ce se morati malo preurediti parkiraliste za camce....
Ako treba ženska noga kročiti na sveto tlo velikog Manitua. obavezno.  :uf:  :takoje:  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: