Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..kašiku , tanjur, nož i partiklu :stripii: ponese svako sebi..kotlić od 25L..a sad na povećan broj :hello2: i kotlić 12L..veći normalan a manji HOT..voda se ponese u kanisterima..luk i meso nasječem dan ranije i riješim bez problema..
..vremena ima za sve opcije..mogu i dva prasca(ali imam samo jedan ražanj s majmunom) ili što god dogovorite..
..prase ili jare ošurim i pripremim dan ranije a janje na licu mjesta za sat je na ražnju,he,he..alata ima i hvala Bogu dobrih mušterija pa što god dogovorite riješimo :icon_thumright:
.. :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Što se tiče tariguza i kuhinjskih ručnika, smatrajte da ste sponzora našli  :ok:

Alija

Pobrinite se samo oko kuhanja,za pranje nemate problema .... :stripii:

Greys

raso

moram malo ricinusa ponjeti da se Greysov sponzor isproba u praksi :rofl2: :rofl2: :rofl2:
poslje se Aletu žalite :stripii: :stripii: :stripii:

Retfalački mačak

Današnji stav i zaključak organizacionog odbora na koji je bio pozvan i Maverick u vezi okupljanja je slijedeći:
Proširena prijava:
1. RJ 60 KN
2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60
11.RAŠO
12. ŠAJZIKA
13.MOSSI
14.DARKO  70 KN
15.SLAVEN
16 DUS
17.DIDAPATAK 60 KN
18.RETFALA
19.GROF   70 KN
20.KIĆO 60KN
21.CEC
22.SRKY
23.SIMBA
24.MRVA
25.DURMY
26.KUGLA
27.WALPY
28. ČIKLI
29. PEREK
30. RETFALAČKI MAČAK

Nakon nekih nesuglasica i lutanja, ponovljeni i utvrđeni stav je slijedeći:

1. Okupljanje će se održati 03.05.2014.
2. Start okupljanja počinje u vremenu od 08:30 do 09.00 sati, mjesto Josipovac, uvala kod Udičarskog.
3. Prijevoz čamcima, na mjesto okupljanja organizira i zadužen je Maverick i društvo koje odredi.
4. Cijena po učesniku je 60,00 kuna i plaća se Mavericku.
5. U cijenu je uključen prijevoz čamcima u oba pravca, " složena i  višestruka različita papica, vino bez ograničenja i razno ( što tko donese ).
6. Prošlogodišnji tamburaši su zamijenjeni i određeni novi koji će se  pobrinuti za raspoloženje.
Osim njih imamo i posebno iznenađenje i za srce  i dušu. Za isto će se pobrinuti Retfalački mačak.
6. Prijava se zaključuje sa danom 29.04.2014. iz praktično-organizacionih razloga. Poslije toga datuma, ne može se više prijaviti pristup okupljanu.
7. Prijaviti se i biti prisutni mogu biti isključivo samo članovi foruma, tamburaši i gost iznenađenja.
8. Za sva pitanja i nejasnoće obratite se Mavericku.
9. Organizacioni odbor će imati prepoznatljive kape.
10. Zainteresirani se mogu javiti i dogovoriti pripremu, okupljanje i spavanje već dan ranije. Za isto je zadužen Maverick. Nemojte ga puno žaliti, ima on dosta moderatora za pomoć.

ps. Vježbajte glas.

mossi

maverick

Dan ranije slobodni oni koji su blizu, a to cemo se mi medjusobno vec izdogovarati ce otici tamo i odraditi pripremni dio...neki od njih ce ostati tamo i na spavanju....tako da dravski i jos ako netko bude zainteresiran moze i doci dan ranije pa ostaje vecernje druzenje i priprema za slijedeci dan  :hi: ja sam malo bio skeptican oko ovako velike organizacije ali Mačak je zelio da to bude na visem nivou nego zadnji put....a na bajti necemo imati toliko problema ako se poajvi i nesto kise....sto se tice spavanja...sator , vreca...i slicno...ili camac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A da ne bude sterilno....onaj koji peče prase otvara okupljanje s pjesmom  :stripii:  mada simba je rekao pomoci malo s mikrofonom  :stripii:

Retfalački mačak

Mačak je zelio da to bude na visem nivou nego zadnji put. Ispravak netočnog navoda.  :nono:
Nije to samo moja želja, mi smo to i zaslužili, mi smo za to sposobni, mi to znamo, mi to hoćemo. Nije to više onaj početni forum.  :clap2: :clap2: :clap2:

rj

popij 2dcl WD40 da podmažeš ventile i premosnice da nešta ne zašteka  :smjeh:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Travanj 04, 2014, 21:23:22
A da ne bude sterilno....onaj koji peče prase otvara okupljanje s pjesmom  :stripii:  mada simba je rekao pomoci malo s mikrofonom  :stripii:

..pjesma je :ok: :icon_thumright:..poštivam  :red_indian: i zapovjed ali ja pjevam samo za fajront :uf:..kad čujete znat će te zašto :rofl2: :rofl2: :rofl2: ...
.. :hi:

maverick

Ma ja pečem i pjevam... :stripii: a kad cujes znati ces i zasto... :stripii:

Retfalački mačak

Citat: rj  u Travanj 04, 2014, 21:38:54
popij 2dcl WD40 da podmažeš ventile i premosnice da nešta ne zašteka  :smjeh:  :rofl2:
Već sada sam počeo piti svaki dan "arabicu" kavu kakvu si jučer probao. :takoje: