Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A prije cete nauciti pecati nego ribu donirati  :stripii: sve je to skrto..... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: kićo  u Travanj 27, 2014, 20:30:22
za snimanje sve spremno,a bice i neki dobar video uradak :stripii:
Pazi samo da se ne desi da baterije ne izdrže. :takoje:

dravski pecaros

Retfalački mačak

Citat: dravski pecaros  u Travanj 28, 2014, 17:39:30
odbrojavanje pocelo  :flasica:  :rofl2:
Ne još. Još uvijek se rade pripreme, nabavke, naručivanja, uređenja i sl.
Ali vježbaj glas da bude  :ok:

dravski pecaros

svaki dan na poslu malo tamburaskih.. malo narodnih....  :thumbsup:
jedna od najmilijih mojih  :oussama-bin-laden: :drink2: :icon_cheers:

maverick

Po prvi put sve tece po planu... :stripii: i par dana unaprijed je vecina rijesena...da li zbog ovih matorih koji su nesto ozbiljniji ili smo i mi malo ostarili  :stripii: uglavnom...samo ponesite komad konopca za vezanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A  boem je retfalina pjesma  :uf:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Travanj 28, 2014, 17:50:21
A  boem je retfalina pjesma  :uf:
bar cemo ju u duetu odpjevati nuz podrsku baritona mačka   :rofl2:

maverick

A jbg...svi imamo visoko misljenje o sebi tako da ne sekiraj se...bice tu za cijeli zbor nakupiti  :stripii:

maverick

Što se tiče prognoze, za sad i drugi i treci su bez kise, nesto kise biti ce za prvi maj, poslijepodne ali ipak je to malo predugo za neku ozbiljnu prognozu......isto tako prilaz na bajti trpi 192 cm...Mađari se nesto prijete s porastom Drave bas do nekih granica ali onaj poviseni dio kaze simba trpi 4 metra...tako da i taj problem koji me zabrinjavao ce biti izbjegnut

raso

Kakva je situacija sa zračnim snagama, oće bit neko zamagljivanje :stripii: :stripii:

TopMix

03.05 moja zena ima rodjendan, pa reko, da pitam, da li znate neko dobro mesto ovde negde u okolini u krugu od par stotina km, gde bi mogao da je izvedem, dobar provod, klopa, pice, pristojne cene, igranka bez prestanka, priroda, cist vazduh, romantika pored vode ...? :blob10: :blob6: :blob5: :blob3: :jede: :pije:

Stepa

Citat: TopMix  u Travanj 28, 2014, 20:07:28
03.05 moja zena ima rodjendan, pa reko, da pitam, da li znate neko dobro mesto ovde negde u okolini u krugu od par stotina km, gde bi mogao da je izvedem, dobar provod, klopa, pice, pristojne cene, igranka bez prestanka, priroda, cist vazduh, romantika pored vode ...? :blob10: :blob6: :blob5: :blob3: :jede: :pije:

Miky turističko razgledavanje kopačkog rita pa kod josića u zmajevcu gril plata i izabereš si buteljicu vina u vinoteki,cvijeće,svjeća  :clap2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Retfalački mačak

do sada svi prijedlozi snimljeni i spremni   :takoje:

samo da podsjetim i na ovu

Retfalački mačak

Damu mikrafona ću možda sutra dovesti u Pinokijo, da upozna organizacioni odbor  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: