Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Travanj 28, 2014, 21:25:33
A s ovim sve zavrsava  :stripii:

Završetak je cca 100 m niže, u  mreži u Dravi. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Citat: Stepa  u Travanj 28, 2014, 20:13:35
Citat: TopMix  u Travanj 28, 2014, 20:07:28

Miky turističko razgledavanje kopačkog rita pa kod josića u zmajevcu gril plata i izabereš si buteljicu vina u vinoteki,cvijeće,svjeća  :clap2:

Stepo, ideja je vrlo konstruktivna  :ok: i bice ozbiljno razmotrena  :icon_salut:
Jedino sam u dilemi sa  :pije: Tu postoje dve opcije, da ne pijem uopste, sto je bezveze, ili da malo potegnem, a za slucaj da me zaustave saobracajci, pokusam da se vadim na zenin rodjus. Oni obicno imaju puno razumevanja za takve stvari  :stripii:

Slaven

Ma nemas beda kod nas je dozvoljeno 0,5 a to ti je 8 malih piva i na granici si :stripii:

raso

Fotić spreman za spremanje dokaznog materijala. nadam se da ovakovih neće biti :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Grof

Ovo ima sve predispozicije da bude prestrašno okupljanje, sve me strah hoćemo li se svi vratiti doma   :pirate: :pirate: :pirate:
Tu je brate odmah iza panja

walpy

Vidim da mi se Dravski opasno nabrijao na infuziju tako da sam si dao truda i posebno za njega narućio iz Australije malo Ginger Lime-a!
Jutros stiglo DHL-om!
Dravski živio ti meni 100 godina! :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

walpy

Citat: Retfalački mačak  u Travanj 28, 2014, 20:34:29
Kugla i Walpy, imati ćete jedan zadatak kada krenete. Treba svratiti usput po nešto. Javim vam na vrijeme.  :bye:

Mačak nema problema!
Samo javi šta treba i riješeno!
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

dravski pecaros

Citat: walpy  u Travanj 29, 2014, 12:50:11
Vidim da mi se Dravski opasno nabrijao na infuziju tako da sam si dao truda i posebno za njega narućio iz Australije malo Ginger Lime-a!
Jutros stiglo DHL-om!
Dravski živio ti meni 100 godina! :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
a ovo izgleda  :notworthy:  :rofl2:

ps

Dečki kako ovo izgleda, kada krenemo na okupljanje prvo moramo kišnu kabanicu  spakovati.  :crybaby2:

Klifton

Stepa

kakvu prognozu daje vrač iz orahovice :sha:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu