Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ne kritiziram, vec s sjetom sjecam  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Citat: maverick  u Travanj 30, 2014, 22:44:28

E, da. Najjači grah koji sam ikada jeo, odnosno prisustvovao kuhanju.

maverick

Pokusavam naci sliku...ali nikako...a ti ne zaboravi napuniti fotoaparat
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Travanj 30, 2014, 22:44:28
Dobro sam uočio da ima nostalgičara za okupljanje  i kuhanje graha. To se može danas iskoristiti besplatno, a slijedeće godine organizirati. :enjoying: :not speak: :eggs:

maverick

Retfalački mačak

Jutro svima i tebi sinko.  :hi: A i ti spadaš u tu grupu nostalgičara?  :toothy9:

Slaven

DIDAPATAK

Slaven

dravski pecaros

ja polako pakujem stvari..meso spremno,sator,vreca..sutra dođem sa posla i odma zurim jaranima...

DIDAPATAK

..i dalje u revijalnom tonu..

... :baba:

Retfalački mačak

Imam osjećaj da adrenalin polako raste. :clap2: :clap2:

Je danas praznik rada, ali to je daleko od nekadašnjih Prvomajskih parada, praznika i raznih događanja.
Radni ljudi su bili sretni i radovali se.
Ovo danas bolje ni ne komentirati.  :no:

Sva sreća da si znamo sami napraviti dobar ugođaj koji ne ovisi ni o jednoj stranci, a svaka nam može biti zavidna.              :takoje:

DIDAPATAK

..juha se krčka, meso napacano....ajmo dalje sa kardiovaskularnim..

.... :baba:

maverick

Imam problem s kanisterima za cistu vodu...treba nam 50-60 litara vode...ima li tko kanister da ponese vodu sa sobom

maverick

Na skup dolaze i nek poznate zvijezde...samo da se zna...ova spava samnom u čamcu...naravno prikladno odjeven  :stripii: