Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

zaspao sinoć u 9 i sad se  probudio...pošto nisam oka sklopio na okuplanju...tek sad dolaze neki osiječaji i isćekivanje kad ce ponovo druženje.. :hello2:
rodilo se i jedno veliko prijateljstvo

a i prijatelj šajzika se kerio

DIDAPATAK

....pada li ga pada..čini mi se :dontknow:da smo umijesto tarabana plesali ples za kišu :uf:
....za one koji su, hm maloooo pretjerali..
       ...na ozlijede koje vam je nanijela žena - hladan oblog.
       ...za doručak dva deci domaćeg paradajz soka sa kašikicom bibera..
      ...domaća slanija juha, kuhano posoljeno meso i povrće, što više slatkih negaziranih sokova...kavu i ženu izbjegavati...
.. :baba:

dravski pecaros

ma i onaj gore nije hitio da nam druzenje pokvari..juce je malo dao doznanja da polako pakujemo....  :toothy9:
a sad je ovako vrijeme da na miru mozemo odmarati....

mossi

za doručak dva deci domaćeg paradajz soka sa kašikicom bibera..

Sa ili bez Votke?!   :rofl2:

raso

Jutrošnji doručak: Bijela kava, dva plivadona i štampla loze od 23 grada na prazan želudac, nako na eks. Inače jutros sam se u 7 sjetio morža i odmah upalio grijanje, od pomisli na njega još se tresem od zime.  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Dorucka nema...nije ga bilo a nece ni ručka....malo juhice poslijepodne....cisto u trgovima i treba organizmu dopustiti da sam izbaci toksine  :stripii: a vrijeme....bas nas je posluzilo do samog pakiranja kad je vecina otisla ...mi koji smo pokisli smo to i zasluzili  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

srco

...operacija uspela, pacijent umro:))
Momci , lepo je bilo ispratiti ovo okupljanje, makar i preko interneta...uzdravlje

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

TonyC

Stepa

Naš mili Halid  :toothy12: koji nas je terorizirao veći dio umjetničke večeri pjevača amatera :occasion14: buhin :toothy12: :stripii:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

TonyC

maverick

Kako bilo da bilo...ja sutra idem kupiti i mikrofon i pojacalo... :stripii: svidja mi se ta igracka  :stripii:

dravski pecaros

Citat: Stepa  u Svibanj 04, 2014, 09:34:38
Naš mili Halid  :toothy12: koji nas je terorizirao veći dio umjetničke večeri pjevača amatera :occasion14: buhin :toothy12: :stripii:

slika govori 100000000000 riječi  :notworthy: :notworthy: