Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

poglavica je nakon petka dobio nov nick " jelen koji riče "  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Darko

a baš se čudim šajziki što žena nepriča s njim  :stripii: , očito da nije upoznala nas ostale  :stripii:

maverick

A gle da nas je upoznala...šajzika bi visoko kotirao u njenim očima... :stripii: ovako ostaje mu samo nada da ce nas jednom upoznati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: Darko  u Svibanj 04, 2014, 11:53:11
a baš se čudim šajziki što žena nepriča s njim  :stripii: , očito da nije upoznala nas ostale  :stripii:
a dobro je, bar je mir i tisina :)
trenutno mi to treba i malo mineralne .
Audentes fortuna iuvat

Darko

samo nemoj mješat mineralnu sa jabučnim octom  :stripii:

mossi

Ufff evo poslao Tony fotke.
Pošto me provozao Dravom da dodjem do vazduha, moralo se malo i umiti i probati doći ksebi.
Još jednom VELIKO hvala Tony!  :hi:

raso

Mossi, crni Mossi. Lijepo sam te upozorio da se friška rakija ne pije na okupljanju, ali tvrdoglavi lala :stripii: :stripii: :stripii:

Perek7

Citat: maverick  u Svibanj 03, 2014, 19:12:21
Sad stigli...pokisli  nismo jako...dojmova je puno...dva dana ludila s sat spavanja uzelo je maha na ovim starim i istrosenim tijelima  :stripii: zahvaljujem svima koji su dosli na ovako lijep dozivljaj...pa kako uspijem okacim po koju sliku , ali ovako je počelo

.............dobra izvedba

dus

okupljanje opet na vrhuncu,, od organizacije , klope , cuge , muzike , druženja  , zaj...ancije , još me bole trbušnjaci od smijanja ! dečki svaka čast !

zvona

Šteta pa je kiša padala..rasterala nas..da nije bilo tako sigurno bi duže ostali..

Mariorhr

Dečki svaka čast  :clap2: :clap2: :clap2: Sad kad gledam slike žao mi je što nisam bio u mogućnosti da dođem  :crybaby2:

Kugla

Što reči osim da je bilo odlično. Svima  :notworthy:  :clap2: Istina petka navečer se ništa ne sječam, nešto se vino i ja ne slažemo više dobro,  :uf: Isprika svima ako sam nešto nekom rekao krivo nije bilo sigurno zlonamjerno, vino je progovaralo iz mene.   :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

šajzika

pajdo dogovor je bio, sto se dogodi na bajti ostaje na bajti.
Audentes fortuna iuvat

Slaven

dravski pecaros

ja cu samo reci opet moju staru izreku HEBES OPIJANJE AKO TE SEDAM DANA POSLIJE NIJE STID IZAĆI NA ULICU