Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

E da jos da dodam da je ovo sa razglasom i mikrofonom bilo odlicno i nezamjenjivo :notworthy:

dus

Ja znam da ružno pjevam ali na ovom razglasu sam zvučao idealno   :stripii: :stripii:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

I ja sam istog misljenja kao i dus hehe inace kupujemo forumsko pojacalo i mikrofon.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Dva dana nam stanovnici vikend naselja spominju rodbinu. :stripii: :stripii: :stripii:
Uvode u kućni red zabranu spominjanja riječi -karaoke :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Slaven

Retfalački mačak

Organizacioni odbor je danas uočio veliki  propust.  :uf:
Čekamo da dva administratora pokušaju nešto napraviti. Vjerujemo u njih. Čak mislimo da će biti odlično.  :clap2:
Tamburaši zvali i pitali da li su zadovoljili. 

Stepa

Sa svim segmetima organizacije sam bio zadovoljan i misljenja sam da je odrađena na visokom nivou,teško i zahtjevno za pratiti za ubuduće. :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Stepa

opuštena atmosfera,Perak na zasluženom odmoru,alooooooooooo st..... su u vodi :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :occasion14:
Najstariji su se i najviše naradili :icon_scratch:

Slaven

Jedini je propust sto nije bilo na 27om km :rofl2: a to je macak navodno kriv :stripii:

Retfalački mačak

Upravo sam razgovarao i sa damom mikrafona. Oduševljena je atmosferom, mjestom i raspoloženjem. Zamolila je za neke slike, to ću prenijeti administratorima.
Puno se zahvaljuje na poklonima, a posebno na kartonu coctela. Walpy, posebno ti se zahvaljuje.

Stepa

Kolega mi uživao u nastupima pjedinih umjetničkih izvođača :stripii:

Retfalački mačak

Citat: Slaven  u Svibanj 04, 2014, 15:46:51
E da jos da dodam da je ovo sa razglasom i mikrofonom bilo odlicno i nezamjenjivo :notworthy:
Možda ovako nešto:
Šifra oglasa: 9865146 na njuškalu.

ČADA

Citat: Slaven  u Svibanj 04, 2014, 15:43:58
Dok si ti imo mikrofon jos je bilo i prolazno :rofl2:
ma to vino pjevalo iz bureta. :pije:

maverick

Citat: Retfalački mačak  u Svibanj 04, 2014, 19:09:06
Citat: Slaven  u Svibanj 04, 2014, 15:46:51
Možda ovako nešto:
Šifra oglasa: 9865146 na njuškalu.

Nesto love se skupi i kupujemo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"